Napakat: Oman ilmapiirin ja pormestarin miettimisiin kyllä liikenee aikaa ja rahaa mutta ei peruspalveluihin — hävetkää!

Kylpylähotelli olisi jo Kouvolassa, jos joku hotelliketju näkisi sen kannattavana.

Kiitos KooKoo! Teidän peliänne on ilo seurata!

Onko niin, että lentoliikenne toimii ajurina yhä kasvavalle öljyn käytölle maailmassa? Kerosiini on yksi jae raakaöljystä, ja jotta sitä saadaan yhä enemmän, on öljyä pumpattava yhä enemmän.

Putinilla on jo peli käynnissä vallan säilyttämiseksi. Medvedevin kanssa varmaan pelikuviot sovittu. Perustuslakia hänen on nyt kiireesti muutettava.

Hyvin on Ville Kaunisto (kok.) unohtanut, että eivät huonot liikenneyhteydet haitanneet, kun Sipilän hallitus, keskusta, persut ja kokoomus, keskittivät sairaalapalvelumme Kotkaan.

On suorastaan järkyttävää, miten vähän aikuiset eri alojen ammattilaiset käyttävät aikaansa ilmastonmuutoksen ja muun ympäristömme tuhoutumisen estämiseen.

Kymsoten budjetista on ”unohtunut” ja se ei pidä. Pitäisikö johtaja. Osaaminen nähty!

Vanhojen tansseihin ei ole pakko osallistua. Ilmiön paisuminen on valitettavaa.

Ilman työntekijöitä työnantajat eivät rikastu.

Kenellä auton varashälytin huutaa jo neljättä yötä peräkkäin? Olisiko mahdollista, että sammuttaisit sen tai vaihtoehtoisesti kertoisit, mistä saa samanlaisen akun?

Minuuttikin päivässä liikaa. Saati sitten neljä. On taisteltava. – RW

Finanssiala: antakaa vanhusten varat suoraan meille. Omistamme hoivayhtiöt ja vanhusväestön. Perinnöt meille tänne heti tai muuten!?

Soinilla viiraa ja pahasti, jos hän luulee presidentiksi pääsevänsä. Jo ulkoministerinä aika mitäänsanomaton, ja muutaman kerran täysin epäasiallinen.

Naisvaltaisten alojen kevyitä alipalkattuja sisätöitä, kuten siivoojat ja lähi- tai sairaanhoitajat; niinkö? Voi pyhä yksinkertaisuus!

Missä ja milloin tänä vuonna Kouvolassa jaetaan EU-ruokapaketteja? Vaikeaa saada tästä asiasta selkoa. Voisiko joku ystävällisesti vastata?

Ai hoitoala kevyttä sisätyötä? Tervetuloa kotihoitoon kokeilemaan. Et jaksaisi päivääkään.

Kyllä näitä lukutaidottomia löytyy keskustankin uimahallista! Eikö sinne altaaseen mennä kuntoilemaan, juorukerhot muualle!

On menneet puurot ja vellit sekaisin toimittajilta, kun äänestivät vuoden joukkueeksi jalkapallomaajoukkueen! Osallistumisoikeus jalkapallon EM-kisoihin ei voi ohittaa jääkiekon maailmamestaruutta.

Paljonkohan Kouvola saa valtiontukea asukasta kohti?

Terveyspalvelut kuntoon heti! Lääkäriin melkein 2 kuukauden jono! Onnekkaimmat saavat ajan, jos niitä tulee. Oman ilmapiirin/pormestarin miettimisiin kyllä liikenee aikaa/rahaa mutta ei peruspalveluihin! Hävetkää