Napakat: Käykää nyt kävelemässä koirien kanssa, Ressut ei ole syypäitä mihinkään

Kirkot ja konserttisalit saatiin kiinni, kapakoita ei.

Poliitikko on ihmeellinen otus. Nyt monet heistä arvostelevat hallitusta varmuusvarastojen puutteista, vaikka itse ovat olleet vastuussa silloin, kun näitä varastoja on koottu. Eihän muutaman viikon ikäinen hallitus voi olla tästä vastuussa.

Oireettomillekin lääkäreille ja hoitajille tehtävä jatkuvasti koronatestejä. Suurin osa tartuttajista oireettomia. On vaarallista jättää testaamatta.

Paateron viesti on juuri sinulle, joka parjaat ja syyllistät kunnan työntekijöitä. Nyt taas me, joiden pienistä palkoista ensin leikataan, kun kunnan varat on hukattu rikkaiden haihatuksiin, pidämme yhteiskunnan pystyssä.

Kyllä tämä "Marttakerho" on mielestäni hoitanut tämän vaikean asian erittäin selkeästi ja asiallisesti. Matkoilta palanneet itse vastuuttomia. Suukotellaan ja halaillaan.

Pikaparkki

Välillä RRT asiaa. Miksi Venäjältä Suomen satamiin menevät tuotteet pitäisi vaihtaa Kouvolan RR-terminaalissa toisiin kulkuneuvoihin? Eikös ne vaunut voi viedä suoraan vientisatamiin. Kuka maksaa korkeamman rahdin kustannukset. Eihän vaan Kouvola.

Nyt ei ole mitään syytä ettei voisi koiria lenkittää. Käykää kävelemässä niiden kanssa. Ressut ei ole syypäitä mihinkään.

Nyt on aika muistaa läheisiä puhelulla, ja yrittää olla ystävällinen töissä ja kotona. Laitetaan sydän ikkunaan osoittamaan ohikulkijoille, että välitämme!

Koronan jälkeen Suomi kiristää vyötä ja selviää. Etelä-Eurooppa jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut ja huutaa Pohjoista apuun. Siksi EU ei toimi.

Pääsiäinen lähestyy. Jätetäänhän ne virpomiset tänä vuonna oman perheen kesken.

Postille suurkiitos! Lähetin onnittelukortin pojalleni Espooseen ja unohdin osoitteen! Vain nimi! Kortti tuli silti ajoissa perille! Syynä koronahermostuminen vai muisti Mummelilla?

Kaupungin ja seurakunnan soitteluhanke vanhuksille, hyvä tarkoitus, mutta huono harkinta. Huijareille mahdollisuus!

Oliko edellisen hallituksen päätös ajaa aluesairaalat alas! Kun kaikki keskitetään muutamiin sairaaloihin niin eikö nämä epidemiatkin leviä siellä helpommin!