Napakat: Kouvolan talouden hoito ja Brexit Englannissa— Molemmat yhtä hallitsematonta sekoilua

Ei burkinaa uimahalleihin. Jo ajatus ällöttää. Maassa maan tavalla elettävä.

Onko enemmistössä jotain pahasti vialla, jos ei diggaa homoja, lesboja tai transvestiitteja? Kysyn vaan.

Kouvolan talouden hoito ja Brexit Englannissa. Molemmat yhtä hallitsematonta sekoilua. — Toivoton

Liikuntapaikkaselvitys, voi järjenjättiläiset! Valkealasta uimahalli, tekonurmi ja jäähalliko kiinni ja tilalle hiihtoa? Siinäpä nuorille muuttohalukkaille perheille harrasteet!

Onko oikein, että Kymsoten vanhusten hoitopaikoissa vanhemmat työntekijät ja sijaiset tekevät melkein kaksinkertaisen työn? Osalla hoitajista vaikeuksia päästä työmoodiin. Aika käytetään valittamiseen.

Haloo! Valkealatalo on ainoa sisäilmaltaan hyvä liikuntahalli Utti-hallin lisäksi. Kuusankosken urheilutalo, Lyska ja Manskari silminnähden homeessa! Terveellistä liikuntaa nuorten keuhkoille?

STT:n lukiovertailu ei tarkastellut yo-kirjoitusten tuloksia vaan opiskelijoiden "kehitystä". Vaikka kaikki saisivat laudaturin, lukio jää hännille, jos sen sisäänpääsykeskiarvo on korkea.

Naisten pesäpallon katsojaluvut ovat harvinaista herkkua Suomessa! Tämän pitäisi näkyä TV:n tarjonnassa. Muun muassa Porin Pesäkarhujen peleissä on keskiarvo noin 1 200 katsojaa. Viime pelissä Kiriä vastaan oli 2 017.

Irrottautukaa Kouvolan päättäjät jo Kotka-yhteistyöstä. Siitä ei tule koskaan mitään hyvää. Kotka vie kaiken vahvoilla kansanedustajilla. joita myös osa Kouvolasta äänesti. — JJJ

Ovatko nämä niitä ilmastonuoria, jotka haluavat ajokortin alaikäisenä, että pääsevät toteuttamaan itseään? — 57-vuotias työmatkapyöräilijä

Persujen patenttiratkaisu kaikkiin ongelmiin on maahanmuutto, kokoomuksella yksityistäminen ja kristillisillä Herran sana. On siinä meillä oppositio.

Jää- ja uimahallien vähentäminen on raaka keino hävittää lajien harrastajat: näkyy tulevaisuudessa myös tilastoissa. Uuteen uimahalliin suunniteltu 50 metrin rata ei välttämättä sovellu kuntoilijalle.

Kiitos Sami Moisio hyvästä kirjoituksesta. Koulutuksen laatu ja sisältö on merkityksellisempää kuin missä koulu sijaitsee. — Erityisen äiti

Nyt lyö tyhjää... Uimahallien korjaaminen maksaisi 30 miljoonaa, mutta kun rakennetaan uusi joka maksaa vain 15 miljoonaa niin jää 15 miljoonaa jolla voi tehdä monitoimihallin...Leikataan peiton toisesta päästä.

Pitääkö ne mäet purkaa tällaisessa taloustilanteessa? Kaatuuko ne justiinsa jonkun päälle?

Luetuimmat