Napakat: Kukas järjenjättiläinen on hylännyt sähkökiukaan Lyöttiläntien varteen?

Virkamiehiä turha syytellä — moni "väärä vastaus" on palannut hallitukselta uudelleen valmisteluun.

Kouvolan kadunhoito huom. Väylien puhdistus kesken ennen kuin ajorata on myös pesty kivipölystä puhtaaksi. Sama tilanne myös naapurikaupungeissa.

Inhottavaa kun alakerran parvekkeelta tulee tupakan haju sisään. Ei edes omalla parvekkeella voi olla, kun aina kaamea katku.

Kertakäyttögrillien myynnin lopettaminen olisi viisasta Suomessakin. Typerät ja välinpitämättömät roskaajat jättävät ne käytön jälkeen luontoon. Maastopalovaara kasvaa.

Nykyään huomioidaan muutkin lapset eikä vain esikoispoika ja hyvä ettei tyttöjä kasvateta enää suvun ilmaisiksi piioiksi, jotka eivät itse apua saa!

Voi järjenjättiläinen, olet sitten hylännyt vanhan uskollisen sähkökiukaan Lyöttiläntien varteen. Meinaatko että maanomistaja kyhää saunan kiukaan ympärille? Tuskin.

21.4. Saarennonväylällä myös mm. rikottu viinapullo ja muuta roinaa. Otatko mieluummin ne vai hevosenpaskat jotka huuhtoutuu sateessa? — Heppamuija

Särkkien uimarannalla on hevosenlantaa vesirajassa. Ratsastaja oli kulkenut rantaviivaa pitkin. Yleinen uimaranta kuitenkin kyseessä, voisi tämä henkilö siivota heppansa jätökset!