Napakat: Asuntomessutonttien markkinointia edesauttaisi Korian palvelujen monipuolisuus

Sinä hevosen uittaja taidat olla tosi sivistymätön. Lanta maaperällä ok, vedessä ei. Kolibakteerit lisääntyvät vedessä ja lapset saavat likavettä suuhunsa uidessaan. Häpeäisit typeryyttäsi!

Helteestä valittajat nyt tyytyväisiä! Sen kerran kun meillä muutama hassu päivä kuumaa, eli kesä, niin hirveä valitus/haloo mediaa myöten! Aivan kuin olisi kuukausien helteet ollu tulossa! Oltaisi onnellisia että edes joskus on lämmin täällä kylmässä kolkassa!

Kun on noi viimeiset käyttöpäivät, onko se niin, että yön tunnit kuuluu kuitenkin edelliseen päivään?

Es-cort

On käsittämätöntä, että Kouvolan kaupunkiyhtiöiden toimitusjohtajiksi valitaan sellaisia, jotka eivät halua muuttaa Kouvolaan. Ikään kuin sukulaismökki Vuohijärvellä palvelisi kotipaikkasidonnaisuutta, mikä on tällaisissa tehtävissä teoreettista osaamista ja sopivuutta tärkeämpää. Epäluottamus valitsijoita kohtaan on syvä.

Rehellinen vastaus Kouvola. Mikä on asuntomessujen "tuotto". Alue kuolleen hiljainen, Virkkula kumisee tyhjänä, menoja kertyy koko ajan. Lehteen haastatellaan vain rannan vieressä asuvia!

Annetaan lasten olla lapsia. Aikuisen tehtävä on tehdä perheessä päätökset ja kantaa niistä vastuu. Otetaan siis liika vastuu ja sen tuoma ahdistus pieniltä harteilta pois.

ts

No nyt haluaisin kyllä nähdä pyöräilijän, joka ajaa satasta! PS. Ei tarvitse levittää lasinsiruja Kymenlukon mäkeen, vaikka vauhti hirvittäisikin!

Kouvolan asuntomessujen tonttien markkinointia edesauttaisi Korian palvelujen monipuolisuus. Terveysasema käytännössä suljettu. Kirjasto liipaisimella.

Nyt päättäjiltä vastaus siihen, paljonko matonpesupaikkojen lopettaminen tuo vuodessa säästöä. Asukkaiden oikeus tietää.

Lauantai-illan huumaa: rock-konsertti Jaakonpuistossa 4.7. Hermoja raastavaa meteliä monta tuntia ja monen kilometrin säteellä, musiikista ei tietoakaan. Toivottavasti tämä oli tässä. Ei jatkoon!

"asukas puiston laidalta"

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut