Napakat: Valtio ohjeistaa välttämään ettei korona tarttuisi, samalla perheenisän pitää mennä kertausharjoituksiin, järjetöntä

Voikkaan yhteinen joulun yhteislaulu ja kirkkokuoro ym. kuorojen yhteistapahtuma jäänyt, onko enää edes toimivaa kuoroakaan? Miksi kaikki on niin katoavaista ja joulun tunnelma karkaa kun askeleiden alla on suota, joka lisääntyy yhä ympärillämme. Voikkaa-nimi on edelleen, mutta missä on kytevän kipinän puhaltava yhteishenki? Juuri sitä sin ja min yhteistä lämmintä liekkiä kaipaan. Herätään yhdessä eloon koronan jälkeen. Uudistutaan.

Et kai luullut saavasi rokotusaikaa heti seuraavalle viikolle? Sinnehän on satoja ja tuhansia muitakin menijöitä. Ikään katsomatta.

Olen ennenkin sanonut: Huumeet on Suomelle paljon suurempi ongelma kuin joku ilmastonmuutos. Miljoonien vuosien aikana ilmasto on aina ollut muuttuva

Iso kiitos Kela-taksin ystävälliselle ja avuliaalle naiskuskille. Ansiostanne matka Elimäkikodilta Terveystalolle sujui hyvin.

Kiitollinen potilas ja saattajatytär

Edes Kouvola ei pysty epäonnistumaan kaikessa niin kuin Kymsote. Paitsi tietysti siinä, että liittyi siihen. Kymsotessa, jossa mitään ei saada toimimaan ja budjettia ei saada kuriin koskaan, saattaisi olla aika vaihtaa johdon henkilöitä. Kyllä duunarit työnsä tekee, mutta hallinto tekee sen mahdollisimman vaikeaksi.

Kouvolaa ei voi enää kutsua turvalliseksi kaupungiksi sillä se sijoittuu Suomessa 6. rikostilastoissa nuorten määrään suhteutettuna. Huumetilastossa sijoitus vielä surullisempi...

Ei tuolla Ohisalolla ole mitään muuta mielessä kuin että tänne vaan saadaan mahdollisimman paljon pakolaisia. Suomalaisten asiat ei voisi häntä enää vähempää kiinnostaa. Suomen köyhät voi vaikka kuolla nälkään! Meidän selkänahasta revitään rahat tähän touhuun, mellakoihin jne.

Uutisia Kouvolan Sanomissa: Lesken eläke lopetetaan. Al-Holin Suomen-sukuiset terroristit on saatava takaisin Suomeen. Tätä viimeistä haluaa kukapas muu kuin vihreät. Kumpi ryhmä on meille tärkeämpi, lesket vai terroristit? Nyt alkaa olla "mittarit" täynnä.

Anjalankosken seurakunta ja Kouvolan seurakuntayhtymä järjestävät Sippolan kirkossa korona-aikana 24.11. kirkon tilakysymystä käsittelevän keskustelutilaisuuden, jossa ei kuitenkaan saa keskustella!

Mitä tässä meidän maailmassa oikein tapahtuu? Joka puolelta kuulen pahoinvoivista ja eri tavoin oirehtivista nuorista. Meidän pitää nyt huolehtia meidän nuorista! Heidän pitää olla prioriteetti!

Olisi hyvä laittaa koulut etäopetukseen ja urheilun joukkuelajit hetkeksi seis, yritetään välittää toisistamme.

Valtio ohjeistaa välttämään ettei korona tarttuisi, samalla perheenisän pitää mennä kertausharjoituksiin, järjetöntä. Siellä jos jossain taudit tarttuu, suosiolla harjoitukset nyt kokonaan tauolle.

Korpraali-

Jos ikkunat ovat huurussa sisäpinnasta, on ilmanvaihto huono, jos ulkopinnasta, on erittäin energiatehokkaat ikkunat. Jos välissä, niin tiiviste vuotaa

Kumpi on sallitumpaa lätkäpelissä, lapset näkee kuinka nyrkeillä selvitetään asiat vai pienessä huppelissa jokunen katsoja? Miettikää sitä!

Sairaanhoito on muuttunut sarjatyöksi, kuten Hämeenkyrössä kännykän valmistus vuosikymmeniä sitten, ei tarvi osata kun laittaa määrätty osa paikoilleen!

Karkea ilmaisu

Koittakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää, että se on poliittinen valinta, että annetaanko 700 000 euroa lasten ja nuorten liikuntaan vai kotkalaiselle orkalle. Äänestämällä voi tähänkin vaikuttaa, eikä tarvitse sitten täällä itkeä omaa toksista positiivisuuttaan. Rahat on kuitenkin Kouvolassa täysin loppu, eikä lisää ole tulossa.

Terassi kuulemma voidaan lasittaa aukeavilla parvekelaseilla, jos siitä ei tule sisätilaan vertautuvaa tilaa. Eikös siitä aina tule, vai lämmityskö ratkaisee?

Ei mielivaltaa

Kymsote ilmoitti tukevansa kotona asumista, mutta lähettävät kirjeen, jossa ilmoitetaan ettei ole oikeutta ateriapalveluun. Eikö ensin pitäisi selvittää tarve, eikä uhkailla lopettamisella. Aiheuttaa pelkoa ja pahaa mieltä. Tarve on!

Pulloposti... Voi miten iloinen ja sydäntälämmittävä juttu.

Kehitysvammaiselle nuorelle ei voida palkata omaa hoitajaa asumisyksikköön. Rahat näyttävät menevän kaikkeen turhuuteen, kuten teattereihin ja orkestereihin.

viulunsoittajat katolle

Olen huomannut, että lähipiirissä kilpailu hautakynttilöiden määrässä. Ennätys 53. Voi voi kun Kaken haudalla vain yksi, voivottelevat mummot.

hautakyttääjiin kyllästynyt

Kyllä on saatu monet hyvät naurut, kun luin Salon kaupunginvaltuutetun uimahalliroiskeista. Voi hyvät hyssykät, en ollut uskoa todeksi. Miten hän pystyy inhimillisesti tekemään työtään valtuutettuna, kysyn vaan.

Vainottujen kristittyjen puolesta rukoillaan ainakin lähetysjärjestöissä. Myös Jeesukseen uskovat rukoilevat vainottujen puolesta jopa päivittäin. Seurakunnista en tiedä. Jos joku pappi kertoisi.

A-ES

Kyllä oli eilen ilo katsoa pimeässä pyöräilevää lasta, jolla pyörässä valot edessä ja takana. Hänet huomasi hyvin autolla liikkuessa. Lämmin kiitos vanhemmille ja kaikille, jotka huolehtivat lastensa kulkemisesta. Heijastimet ovat myös kaiken a ja o.

Suomi on lottovoittajien luvattu maa. Mitä hyötyä siitä on jos velkaa on kertynyt joka jässikälle 5-numeroinen summa? Maa on ajautunut henkisen terapian lähteelle, josta kuvaansa ei pintakuohunnasta edes näe. Minä-kulttuuri jyllää. Minä synnytän, mutta kuka uskaltaa siementää? Minä määrään, mutta kuka uskaltaa lähestyä? Minä vaadin eroa ja kaikesta korvauksia. Minä löysin taas paremman lottovoittajien maasta.

Enää ei muu auta, niin lonkeroa kehiin Kouvola. Mainos KS:ssa etusivulla. Typerä mainos, ei olisi kannattanut julkaista.

kouvola kylpee kohta kossussa

Ei ihme, että korona leviää Kouvolassa. Invataksitkaan eivät kaikki käytä maskia saatikka käsidesiä.

kokenut