Napakat: Ensin oli Black Friday, nyt Black Week. Seuraavaksi varmaan Black Month

Ensin oli Black Friday, nyt Black Week. Seuraavaksi varmaan Black Month, toivottavasti ei sentään Black Year...vaikka sitähän tää jo on koronoineen päivineen.

Kouvojen seurajohdolta oikea päätös kotiuttaa Amerikan avut. Vuodesta 1978 lähtien on pelaajien tuontia harjoitettu (parhaana vuonna noin 15 pelaajaa näytillä). Mitä on jäännyt käteen reilun 100 pelaajan visiiteistä? Montako omaa junioria on päässyt kokoonpanoon ko. aikana? Kukaan ei putoa sarjasta ja mestaruuteen ei ole mitään mahdollisuuksia. Ei ole vaikea yhtälö.

Omavaraisuutta aina korostettu. Mitä tekee Vihreät? Kieltää turpeen polton ja ostaa poltettavaa muista maista. Heidän mielestään pääasia on olla omavarainen kannabiksen kasvatuksessa. Onko järkee vai ei?

Joulu tulla jolkottaa tänäkin vuonna. Olisi mukava nähdä ja kuulla viranomaisten ja päättäjien ohjeet Kouvolan seudulla siitä, miten Joulupukin vierailut hoidetaan asianmukaisesti ja turvallisesti koronan takia kodeissa?

Joulun odottaja

POKS ea: kiitos erinomaisen hyvästä ja ystävällisestä hoidosta 23.11.

Kouvolan itsenäisyyspäiväjuhlat etänä tänä vuonna. Hyviä esiintyjiä mm tangokununingatar jne... Mutta missä on Kouvolan lähes oma orkesteri?

Kouvolaan voisi perustaa yliopiston, joka erikoistuu proaktiivisesti työvoimapula-aloihin. Valtionkoulutus auttaa myös moninaistamaan kansantaloutta.

Werning on harvinaisen viisas demariksi kun ei ole susiasiassa vihreiden vietävissä.

Tarkistakaas se Lapin metsän tapaisten kuutiomäärä. Poikkeaa jo pelkästään kasvuosuudeltaan niin paljon, että en usko niin suureen hakkuusäästöön. Puistojen kuutiotkin on enenevässä määrin sammaleen alla.

10 kysymystä

Olkaa aikuiset läsnä lapsille! Aikuinen ja lapsi ruokailevat, mutta aikuinen on keskittynyt puhelimeensa koko ruokailun ajan. Katse ei nouse puhelimesta ja lapselle ei puhuta mitään. Lapsi syö siinä vieressä annoksensa hiljaa yksin. Kaksin, mutta sittenkin yksin.

Ihmiset katsokaa Yle Areenasta "Kunnat kuntoon". Taitaa olla samat konsultit kun Kouvolas, touhu samaa.

Olkaa ystävällisiä ja pitäkää edes turvaväli kassalla, jos ette viitsi käyttää maskia. Lidlissä poiketessani perässäni tullut mies änki lähes kiinni minuun ja yski niskaani. Latoi tavaransa kiroillen omieni sekaan, vaikka laitoin välipalan. Minulla oli sentään maski, jospa en saanut ysköksiä hengitykseeni.

Aika on elää ja aika sairastaa. Covid-19 kun leviää jo kulovalkean tavoin ja sinä sanot. "Mikä nyt on, miksi määrätään ja käsketään?" Etkö ymmärrä, että sinuakin autetaan kun sairastut. Lopeta minä itse -tyylisi! Jos C-19-rokote ei tule ajoissa niin menetykset ovat hyvin suuria ja muutoksia yhteiskuntaan on tulossa. Käyt vielä siemen-/viruslinkona matkoilla ja lomailet kuin ennen. Taudin vain sairastanut tietää C-19-kivut. Kaikki muuttui.

Huijausviestejä on niin paljon ettei laskuissa pysy. Löytyy tämäkin. Kerran kirjaudut niin sos. tunnuksesi on taas lähtenyt kierrokselle ja myyntiin. Siellähän niitä on huutokaupassa. Koko sos. tunnus on uudistuva ja kotieläimien nahkan alta paljastuu myös omistajan tiedot. Laite jolla pääsee tietoihin on kädessäsi, jolla soitat kohta kaverillesi. Ei siis vaikeaa. 10v. pääsee osaavana jo mihin haluaa.

Verotuloja tarvitaan lisää. Hyvätuloisia on niin vähän, että heiltä potti ei kerry, vaikka kuinka kiristäisi. Veroja pitäisi korottaa siellä, jossa maksajia on eniten. Tätä kukaan ei uskalla ääneen sanoa, vaikka tilastot olisivatkin hallussa.

Alempi keskitulo

Kouvolan kylällä ei katuvaloja ole ollenkaan ja pimeällä kuoppainen tie on suorastaan vaarallinen. Kaikki kun ei ehdi lenkille valoisaan aikaan. Onneksi on kauniita pihavaloja.

Voi Suomi-tyranni! Kiero suhtautuminen alkoholiin/autoon! EU:n lakeja pitää noudattaa, mutta Suomi vaatii poikkeuslakia alkoholin tilaamiseen Euroopasta! Me ei saataisi sitä tilata, muut EU-maat kyllä! Mikä tekee meistä erilaisia sen suhteen? Hinnat kyllä nousee! Sit ihmetellään vanhaa autokantaa! Veroa veron päälle autossa ni eipä ole ihme! Jokin pielessä!

Onneton köyhä lypsetty kansa

Maskeista, turvavälistä ja hygieniasta on pakko jauhaa, muutoin asia unohtuu ja nyt siihen ei ole varaa, emme pääse nauttimaan normaalista arjesta, jos väsymme, koittakaa jaksaa, tehdään kaikkemme yhdessä.

Maskimääräystä ei voi antaa Kymsote eikä hallitus. Siinä pitäisi muuttaa perustuslakia. Joten jos maskittomuus pelottaa kannattaa pysyä kotona.