Napakat: Kuovin uudistettu leikkipuisto on Lehtomäen lasten helmi— Tilaa leikkiä ja monenlaisia vempaimia

Liikuntalautakunta suunnittelee sähköpyörien hankkimista kaupunkipyöriksi. Eikö pien-Kouvola ole riittävän pieni, että sen näkee vaikka polkisi tavallista pyörää. Ei voi olla totta!

Kuuluuko liikuntalautakunnalle Kouvolan kotihoidontyöntekijöiden kulkuneuvojen hankintakin? Tutustukaa asukkaat liikuntalautakunnan viimeisimpään kokouspöytäkirjaan. – TH

Kauhulla katson, kun Korialta Napalle päin kaahaaja keulii viritetyllä mopolla. Sama toistuu Korian suoralla. Kohta käy huonosti. Vanhemmat herätys!

Kouvola hoitaa taajama -ja korttelimetsiä jatkuvan kasvun periaatteella. Siksi puustoa kaadetaan jatkuvasti eikä vanhaa vakiintunutta luontoa synny.

Greta Thunberg antoi Donald Trumpille ja muille ymmärtämättömille täyslaidallisen neljän minuutin ja 35 sekunnin puheessaan YK:ssa. – RW

Ei ihme, että kaupunki on konkurssissa, kun Ruskeasuon tielle 100 metrille on uponnut 6 miljoonaa euroa. Ja suo-Ratamo on vielä rakentamatta. Voisivatko Lamminmäki tai Larikka selittää.

Dohaan lähetettiin yli 20 yleisurheilijaa. Kun ei pärjätä edes EM-tasolla, mitä ihmettä tämä jengi tekee MM-tasolla. Etukäteen arvioituna 1–2 kympin parhaan joukossa, penkkiurheilijat riemuitsevat!

Kouvolan kävelykatu Manski huutaa tyhjyyttään. Ei ihme. Mitään syytä ei kellään ole lähteä sinne maleksimaan. Prisma ja Veturi riittävät. Kiinan kivet eivät kiinnosta.

Dohanin kisoja mukava katsella, mutta kyllä häiritsee nuo tatuoidut urheilijat. Eivätkö he voisi edes peittää kehonsa. Todella typerän näköisiä.

Näytti, että norjalaiset pilaavat myös kesäurheilun. 5 000 m kilpailu pelasti koko potin. Kiekko samoin. – Pilleri

Hiilidioksidipäästöt suomalaista, myös minua kohden ovat noin 9 000 kg. CO2-tonnin on laskettu aiheuttavan 365 euron haitat. Jokainen suomalainen aiheuttaa siis 3 285 euron edestä tuhoa vuosittain.

Kuovin uudistettu leikkipuisto on Lehtomäen lasten helmi. Tilaa leikkiä ja monenlaisia vempaimia. Kiitos! - Mummeli

Pitäisihän autotoimittajan ymmärtää, ettei penkin laikkukohtia saa entiselleen, jos kankaasta on väri lähtenyt. Käytti sitten soodaa tai teollista tuotetta.

Moto on monitoimikone, joka kaataa, karsii, katkoo ja kasaa puut. Jättää risut maahan ja murskaa aluskasvillisuuden. Jäljet näkyvät vuosia.

Joko Kouvolan asuntomessujen yleisöäänestyksen kaunein talo ja arvontaan osallistuneiden voittajat on arvottu?

Jos nykyinen elämäntyylini ei kelpaa, niin viekää sitten vaikka montun reunalle. Gretan Thunbergin hengenheimolainen saa lukea muistovärssyn. – Eläkemies