Napakat: Suomalaisellakin aseteollisuudella on verta käsissään

Kouvolan julkinen rakentaminen on ollut nousukasmaista kerskaa ja isoja virheitä. Marmoria ja kuparia, kun kulta on niin kallista. Samaa aiotaan nyt jatkaa, kun saatiin lisää maksajia ja heiltä palvelut lakkautettua kustannuksia alentamasta.

Mikä lappoi Kouvolan valtuuston järjen niin vähiin, että budjettivallasta annettiin 70 prosenttia Kymsoteen Kotkaan? Nyt säästöjä haetaan lakkauttamalla koulut ja uimahallit.

Poliisikamerat Kuusaan ympyröihin. Sekopäitä liikkeellä. Meinasi taas suojatien ylittäjä olla auton alla.

Kyllä on ikävä katsoa tupakka-alan lobbaria tv:ssä. Miten ihminen voi tehdä noin epäeettistä työtä? Varmasti tietää, että tupakka tappaa. Mutta mitäpäs siitä, kun rahaa tulee tilille.

On todella kauheaa, että Suomikin tekee rahaa myymällä aseita, joilla tapetaan ihmisiä. Suomalaisellakin aseteollisuudella on verta käsissään.

Eiköhän tässä taloustilanteessa ole paras unohtaa uusi liikuntakoordinaattorin toimi! Pärjätään ilmankin! Liikuntapaikat ja niiden hoito tärkeämpää!

Turha arvostella nykyistä kaupunginjohtajaa, kyllä virheet on tehty aiemmin. Lamminmäki oli kaikkien kaveri eikä tehnyt mitään kipeitä ratkaisuja eli sama porukka on palloillut "töissä" 10 vuotta.

Vatajan alueelta Kouvolassa päivittäin keskustaan ajavana minua ihmetyttää vaarallinen Haminantien risteys, jossa tiealueella kasvaa liikenteelle täydellinen näköeste, havupensasrivi.