Napakat: Onko tämä Kymiringin moottorirata hyvä ilmastoteko?

Parasta kun vanhat höperot käyttää Prismaa ja Veturia. Heti kun menee kaupunkiin, on sakkolappu lasissa. – Vaari

Mitalipelit lähestyy KPL:llä! Ongelma on kovan vaakalyönnin puute ajolähtötilanteissa. Eli tilanne ei jatku, vaan pesät tyhjenevät!

Kiitos järjestäjille, että marraskuun suuret konsertit ovat kaupungin keskustassa ja näin lähellä kaikkia kaupungin asukkaita. — JK

Torikatu mopojen keulimispaikka ollut jo vuosia. Ajetaan ylinopeutta, poltetaan kumia ja mopoauto huudattaa stereoita. Liikennemerkki kieltää läpiajon klo 23:n jälkeen. Poliiseja paikalle!

Koska molemmat monikon partitiivimuodot ovat oikein. Palveluita tai palveluja, ei väliä kumpaa käyttää.

Hyvät kanssaihmiset: kun leikkaatte orapihlaja-aitanne ja viette oksia metsään, voisitteko varmistaa, ettei oksia jää poluille satuttamaan ketään.

Pankit väläyttivät mahdollisuutta periä asiakkailta korkoa heidän säästöistään. Ihan hullua! Minulla on säästöjen lisäksi myös velkaa sata tuhatta euroa. Eli ilmeisesti pankki vuorostaan maksaa siitä.

Kaipiaisten ns. alaristeyksessä Vt 6:lla on 80 km:n rajoitus molempiin suuntiin. Sen huomaa, kun keskittyy ajamiseen.

Seurakunnat lopettelevat kirkkokahveja rahan takia! Miten seurakunta hinnoittelee yksinäisten kohtaamiset, jotka jäävät pois, mikäli vapaaehtoisia kahvilatoimintaan ei löydy?

Kauppalankatu 26:n kohdalle peltipoliisi tai vastaava. Alhaalta tulevien meno hirveää, kääntyvältä kaistalta ajetaan suoraan, suojatien eteen pysähtynyt auto ohitetaan jne. Paljon risteävää liikennettä esim pihoilta.

Onko tämä Kymi ringin moottorirata hyvä ilmastoteko? Ihmisen ahneutta ja bisneksen tekemistä ilmaston kustannuksella.