Napakat: Metsät hakataan lähes täysin pois lähivuosina. Kyseessä sijoitustoiminta, siksi siihen ei puututa. Hiilinielu avohakkuussa puhdas 0.

Kuuntelen sunnuntaisin seuroja netistä. Maallikot saarnaavat, he ovat Jumalan kansan väkeä, jotka pitävät huolta, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta.

MS

Hyvää kesää meille, joiden naapurustossa äijä virittelee amerikanrautaansa aamusta iltaan. Pöheet soundit, mutta muitakin asuu vieressä.

Valkialalain

Ei ole Kuusaan nuoriso vielä menetetty. Maanantaina niin sanotulla Ratapenkalla keräsi puhelias pieni lettipäinen tyttö ojasta roskia isoon kassiin, että maailma olisi parempi paikka. Kiitos vanhemmille, ja iso sydän tytölle.

Metsät hakataan lähes täysin pois lähivuosina. Kyseessä sijoitustoiminta, siksi siihen ei puututa. Hiilinielu avohakkuussa puhdas 0.

Olisipa edes yksi päivä viikossa, ettei uutisissa puhuttaisi koko päivän aikana mitään koronasta. Eikä missään muussakaan ohjelmassa. Koronavapaapäivä. Ja toivottavasti viruksen livauttanut valtio saa ansionsa mukaan. Sitten joskus, kun asia selviää. Ja se kyllä selviää.

Jotta Keltin ja Venäläistöyryn väli olisi mukamas Iittiä! Niin on kuitenkin kirjoitettu Kouvolan Sanomissa 5.5.20. Ei pidä uskoa kaikkea mediajuttua.

Reijo Tossavainen: Olet erittäin väärässä! Kun lopullisesti tartuntojen määrä on vakio, ainoa huoli on, että ne työstetään mahdollisimman tasaisesti. (Pisteitä ei kannata kerätä aiheilla joita ei ymmärrä.)

Yksi perussuomalainen

Vai tilapäinen koronavero. Autoveronkin piti olla vain tilapäinen.

Sijoittajat hyödyntävät ensin metsät. Kun ne on hakattu, puuttuva hiilinielu korvataan autoilun saasteveroilla, joista samat sijoittajat taas saavat osingot.

Yrittäjillä hienoimmat talot, autot, mökit. Maksakoon itse koronaveronsa.

Aimo Ahti, mihin Eurooppamme arvot, oikeuslaitos, ihmisarvot, koulutus ym. nojaavat: kristillisiin arvoihin. Unohdit täysin ne kolumnissasi. Tutkipa raamatun ihmiskäsitystä, vaikkapa ajan kuluksesi.

Suomessa 2/3 metsää, mutta kuinkahan paljon siitä on pelkkää hakkuualuetta.

"ReijoTossavainen tuolla tavalla ei kannata meuhkata. Otapa mallia berliiniläisestä huippuvirologista Christian Drostenista

Business Finland tuhlaa rajattomasti veronmaksajien rahoja. Nyt tavisten pitäisi maksaa koronaveroa.

Kun kaupunki siistii puistoalueita, miksi kaadetut puut ja leikatut oksat jätetään rumentamaan maastoa? Rumaa jälkeä.