Napakat: Kymenlaakson liitto muuttaa hovioikeudentaloon. Mielenkiintoista olisi tietää, minne tiloissa asettuvat, kun talo on jo täynnä?

Vallankäyttäjä haluaa pitää tiedotusvälineet. Kymenlaakson radio toimi Kouvolassa. Joku siirsi sen Kotkaan! Miksi? Nyt Kotka ja Lappeenranta jakavat sen.

70-luvulla käytettiin yleisesti asbestia taloissa rakennusmateriaalina. Eipä käytetä enää. Todettiin erittäin myrkylliseksi. Erittäin myrkyllistä on myös diesel ja toivottavasti poistuu markkinoilta.

Olin ystäväni tukena Poksissa. Ystävällisyys koskettavaa, alkoi ilmoittautumisessa, jatkui hoitajalla ja vielä lääkärinkin luona. Ja taksitkin.

Kohta pääsee Jari Lindströmkin testaamaan omaa aktiivimalliaan, kun ministerin ja kansanedustajan kiireet helpottavat...

Laki siihen, että syytetty ei saa peittää oikeudessa lärviään. Ja ulkomaalaisia ei Suomen vankiloihin, vaan kotimaahan. Meidän vankilat hotelleja.

Jo on aikoihin eletty: nyt aletaan puhua esidiabeteksestä. Esisitä ja esitätä! Tämmöiset höpötykset satavat vain lääkeyhtiöiden laariin. Kaikille vaan joku lääkitys!

Suomalainen talviurheilu on luokatonta, mutta matkailu avartaa. Kunhan jotenkin räpiköi mäestä tai hiihtelee maaliin, niin seuraava matka on varma. Ja Ylen porukka seuraa kyselemään typeriä.

Saisiko infoa, kenen päätös oli, että Kymsoten maksukatto tänä vuonna on 683 euroa? Aika huima hinnannousu terveyskeskuslääkärille.

Mitä muistan Sipilän hallituksesta? Sote-soppasekoilut ja mamu-painajaisen. Sai Suomen sekaisin. Kouvolankin. Rahaa ei ole, mutta kaikki pitää saada. Etenkin turhat asiat. Mitä ilmankin voi elää.

Kymenlaakson liitto muuttaa hovioikeudentaloon. Mielenkiintoista olisi tietää, minne tiloissa asettuvat, kun talo on jo täynnä?

Kymsote on viety läpi ilman ajatustakaan siitä, miten käytännön työtä tekevien työ onnistuu. Etenkin sosiaalipuolen työn tekemisen edellytykset jääneet täysin unohduksiin muutoksessa.

Kyllähän sairaala menetettiin jo vuosia sitten keskinäiseen nahisteluun sairaalan paikasta, vaikka Harri Helminen muuta tokaisikin. Kyllästynyt päättäjiin.

Tehkää vaan 30 miljoonan euron teatteri. Sitten ei olekaan muita asukkaita kuin mummot ja papat, jotka istuvat kaksi tuntia kuukaudessa teatterissa. Me muut muutamme, pois se on taivahan tosi! Kouvola näivettyy kokonaan.

Lääketeollisuuden liiketoimintatavoitteet ovat rajattomat. Mikään määrä lääkkeitä ja lääkitystä ei ole niille liikaa. Jonkun muun pitää tehdä rajanveto!

Paniko Kouvola sote-rahat kuitenkin ohimennen vain, maakuntaunelmaan laittomasti, kun ei maakuntia ole, eikä tule. – Maksaja

Oman eduntavoittelijat ja palkkionkorottajat eivät kuulu eduskuntaan. Ei muutu meininki.

Kouvolan "edunvalvojat" Kymsotessa pitää vaihtaa.

Luetuimmat