Napakat: Kirjaston siirto Manskiin erittäin hyvä idea!

Ei kannata levittää valeuutisia. Ylen kevään 2019 lukiovertailussa Yhteislyseo sijalla 142, Elimäki 167, Valkeala 175 ja Kuusankoski 190.

Onko Kaunisnurmella oma graffititaiteilija, joka on tuhrinut uuden muuntajakopin ja kentän kaukalon laidat. Koristele seuraavaksi oman kotisi seinät ja ilahduta vanhempiasi.

Mihin tarvitaan kallispalkkaista Kouvolan kaupunginjohtajaa ja muita isoja herroja, kun valta ja rahat ovat Kymsotessa Kotkassa. Veikko Niemi on nykyään enimmän vartijana Kouvolassa. Ei Toikka.

Pakko viedä lapsilta ja nuorilta, muuten ei johtajien palkankorotuksiin ole rahaa. Miksei johtoporrasta karsita?

Kiusaaminen ei minun kouluaikanani ollut yleistä. Minua kiusasi ja pilkkasi oma äiti, kun olin vähän erilainen kuin muut. Äidit ja isä, olkaa läsnä ja kunnioittakaa lasta! – Mummi

Nuoret olette huolissanne eläkkeestänne. Lasten sijaan hankitte koiria, jotka eivät kertyä teille eläkettä eivätkä huolehdi vanhana. – Alma

Kun nyt pride-vouhotus on ohi, niin olisiko aihetta liputtaa sotaveteraaneja, vammaisia ja mielenterveyspotilaita?

S-ryhmän ilta-alessa Voikkaalla rahakkaat hamstraajat tyhjentävät hyllyt jättämättä muille mitään. Menevätkö roskiin lopulta kuitenkin?

Nykyisin TV:ssä niin kauheita mainospätkiä ohjelmista, että kun alkaa katsoa uutisia, niin äänen voi pistää päälle sitten, kun uutistenlukijan huulet alkaa heilua.

Kaikki vaan pois lapsilta, nuorilta ja vanhuksilta. Kaupunki upottaa rahat pohjattomaan suohon ja älyttömään logistiikkakeskukseen. –Huh, huh!

Uskon ja luotan meidän poliisiin. Kiitos, että turvaatte meidän kaikkien elämää.

Voisiko Trumpin kauppasota ollakin hyväksi ympäristölle ja ilmastolle? Jos kauppa ja kuluttaminen vähenisivät.

Maakunnan hallinnosta viis, kunnon sairaala Poksiin.

Kymi Ring alkaa hahmottua ja kalenteri täyttyä tapahtumista! Saadaan tulevaisuudessa myös uutta pöhinää kaupunkiin sen myötä!

Nyt herää kysymys osaavatko kotkalaiset työntekijät Kouvolaan. Jospa autot ja juna kulkevat vain yhteen suuntaan. – Voi ihmettä

Kummassa on tulevaisuus: Alle 2-vuotiaissa vai betonipylväissä? – Mummo

Salattiinko valtuustolta RRT:n EU-hakemuksen tuottoluvut? EU-hakemus esiin! Miksi kehitysjohtaja?

Avohakkuita paljon pahempia luonnontuhoajia ovat golf-viheriöt ja ennen kaikkea moottoriradat. – Ympäristönhoitaja

Yksi vanha rypäle pilaa työilmapiirin. Pomo on onneton, ei saa rypälettä käyttäytymään vaan tekee kuten haluaa ja se on pomolle ok. Muut kärsivät.

Joku kirjoitti "kaikki ihmiset samanarvoisia". Kuitenkin toisia nostetaan jatkuvasti jalustalle kaikenmaailman kulkueilla ja lipuilla.

Luehan Raamatusta, mitä Jumalan antama sateenkaari-merkki tarkoittaa! Ei tarkoita samanarvoisuutta. Kaikki ovat kyllä samanarvoisia, mutta jokaisen oma valinta miten elämänsä elää.

Ylileveät kuljetukset uimahalleissa, antakaa muille juoksijoille tilaa! Juoruta voi kahvilassa. – Kuntoliikkuja

Jumala antoi sateenkaaren vakuudeksi, ettei enää tuhoa maata vedenpaisumuksella.

Koskahan poliisi ennättäisi Tapiontielle mittaamaan ajonopeuksia? Varsinkin iltaisin on sellainen 80-100 km/h ihan normia menoa. Tienylittäjällä ei parane olla jaloissa vikaa tai alle jää.

Eikö se sateenkaari tullut merkiksi Jumalalta ettei tule tuhotulvia ja vedenpaisumusta.

Kuka voi tehdä kuvakaappauksia kaupungin valvontakameroista? Tirkistellä tyttöjä pissillä.

Kouvolan päätöksenteko jatkuvaa eestaas–menoa. Valmistelut lautakuntiin ilman todellista säästölaskelmaa, mennään mutu-tuntumalla.

Perussuomalaisten alamäki on alkanut. Eivät saa mitään aikaan oppositiossa jäkättämällä.

Korjatkaa Niivermäen luontopolun opasteet. Vaikea ensikertalaiselle löytää oikea polku. Opastenuolia maassa.

Mahtavia tapahtumia Kouvolan alueella: Soihtujen yö, Yökino, palokuntajuhlat ja iltakonsertit. Kuljetuksia tapahtumiin tarvittaisiin, jotta myös autottomat voivat osallistua.

Niin kauan kuin pride hiertää, tullaan marssimaan sen puolesta? Ettekö siis suvaitse, etteivät kaikki ajattele samoin? Tuohan on jo piinaamista.

Kyrsii negatiivinen asenne ja "jarruttaminen". Jos isoja tapahtumia pystytään järjestämään muuallakin, niin miksei myös Iitissä.

Piiri pieni pyörii Kuusaalla toteemitolpan ympärillä. On täysin järjetöntä julkisia vero-euroja tähän vanhaan sähkötolppaan tuhlata, kun kaikissa tarpeellisessa yhteisissä menoissa on pakko säästää.

Kopla, tilanteita on, juoksut kiikastaa. Tätä se lyöjämörssärin puute tietää, toivottavasti viisastuttu ensi kautta ajatellen.

Kouvolaa arvostelevat spreijaukset ovat vihaan perustuva ja loukkaava teko kaupunkilaisia kohtaan. Onhan kaupunki tehnyt näistä rikosilmoituksen

Kirjaston siirto Manskiin erittäin hyvä idea!

Eurooppalaiset syövät brasilialaisella soijalla kasvatettua broileria valtavia määriä. Eurooppalaisten käsissä on palavien sademetsien nokea.

Eikö päälliköitä ja johtajiakin pitäisi karsia, kun ei ole kohta alaisia, mitä johtaa vai ovatko he itsensä esimiehiä. Peruskorjatkaa vanha kirjasto, hyvällä paikalla. Alakerta yleisön käyttöön.

Boris Johnson pelaa uhkapeliä Britannian tulevaisuudella. Hölmö!

Janne Wall ja kumppanit, älkää tuhotko kansallismaisemaa!

Taas järjetöntä toimintaa päättäjiltä. Kyllä töherrykset lisääntyy yleisten tilojen seinissä, kun nuorisotiloja pannaan kiinni.– Huolestunut isä

Kun ei niillä pylväillä ole oikeasti kulttuuriarvoa. Ovat ainoastaan rumia, vaarallisia ja kalliita ylläpitää. Turhempaa rahareikää ei ole.

Logistiikkakentän rakentamista on mahdollista lykätä useita vuosia.

Entäs sitten nämä takkasavut, jotka pian alkavat taas saastuttaa jokaisen pientaloalueella asuvan hengitysilmaa?

Kouvolan taloutta on vuosikausia hoidettu kuin siat vatukossa. Osaamattomuutta on peitelty kepulikonstein, kuten sisäisin kaupoin ja rahastoja purkamalla. – Spectator

Kylpylämatka Pärnuun mainoksessa naiset istuvat altaassa täydessä tällingissä? Siellä ei siis tarvitse peseytyä ennen altaaseen menoa, yäk!

Heti kun Kymsote tuli, valitsin sähköisen maksutavan. Toimii hyvin.

Kun kaupungin kassa tyhjä, kuka järjestäisi keräyksen aseman veturin suojapleksistä. Ettei hyvä työ menisi hukkaan.

Kirjaston hankesuunnittelu Manskille tulee lopettaa ennen kuin se edes alkaa. Suunnitelmat pääkirjaston korjauksesta tulee aloittaa sen jälkeen, kun talous näyttää hieman paremmalta.

Persut eivät voi tehdä oppositiopolitiikkaa. Kun eivät tiedä, mitä mieltä pitäisi olla muista asioista kuin maahanmuutosta. Önstööpelipuolue.

Kinnon Kiinaan sovittu ratayhteys alkaa muistuttaa China Centeriä. Eihän Kinnon toiminnassa verorahoilla ole mitään järkeä, jos tulos on haahuilua. Naurettava yritys Kouvolan imagolle!

Kaupunki pyytää ruoka- ja puhtauspalveluväkeä hankkimaan kavereitaan sijaisikseen. Arvostaapa pomot meitä, jos kuka vaan voi tehdä nämä hommat!

Kyllähän tuo Kuusankosken voimalinjarivistö on näyttävä ja erikoinen (vaurioituneet tolpat vaan kuntoon), mutta se Sommelon röttelö kaipaisi todella kunnon rempan! – .AP

Kyllä jo luontoystävääkin hirvittää vääristely: Nykyautolla voi kyllä estää kulkemisen, muttei se millään sakeuta ilmaa pakokaasullaan. – Harmajapää

Kai ne Iitin jätevesivirratkin nyt kääntyvät kohti Päijät-Hämettä. Se kun on luontainen asioimissuunta. – Pätkä

Kouvolan lapsien ja betonipylväiden asiahan on eri päälliköiden vastuulla. Näyttöä pitää tehdä. Tyhjät pöntöt kolisee, sanotaan.

Tervemenoa Iitti Hämeeseen. Hammashoidotkin saatte kohta Lahdessa.

Jos haluatte lapsia syntyvän, niin jättäkää se Kouvola-lisä ennalleen. Mieluummin vielä jokin palkkio neljännestä lapsesta eteenpäin. –Tyrmistynyt

Voiko tämä olla ihan "oikeesti" totta? Uusavuttomuus jo niin pitkällä, ettei oravaa kyetä häätämään ilman palokunnan apua! – Aapuuwa

Keskusta sai talouden kuntoon leikkaamalla vammaisilta ja nuorilta mielenterveyspotilailta 3 miljardia. Siitäkö pitäisi olla ylpeä? Nyt ja tulevaisuudessa maksetaan niitä hölmöilyjä.

Onhan se postin etsittävä säästöjä repimällä ne työmiehen ja naisen selkänahasta, jotta pääjohtajalle voidaan maksaa 85 000 euroa kuukaudessa palkkiota ja muille johtajille vähän vähemmän.

Jussi Halla-Aho (ps.) tukee ehdoitta helppoheikkikaveriaan Boris Johnsonia, joka puolestaan istuu tukevasti pelisilmänsä päällä. Britannia tulee hajoamaan!

Kymirigin nimi pitää muuttaa Päijätringiksi!

Kaupungin on laitettava kaikki kaupungin palkkalistoilla olevat yli 63v-vuotiaat pois ja palkattava nuoria lapsiperheellisiä, niin Kouvolan ilme nuorenee!