Napakat: "Ei ihme, että vesistöt rehevöityvät, kun hevoset pilaavat ne lannallaan."

Muuttais korpeen tämä naapureiden kiusankappale, jolle ruohonleikkuu sopi parhaiten juhannusaamuna ennen kahdeksaa.

Unkarissa äärioikeisto, Suomessa äärivasemmisto, haluaa rajoittaa mielipiteenvapautta. Onko mallia otettu itäisestä "paratiisista"?

Sote on pois, silti Kouvolassa vielä hyvinvointijohtaja 150 000 e/v. Säästöllä ylläpitäisi matonpesupaikat, lasten puistot ja uimarannat.

Kyllä nuo rapajuopot naapurit saisi poistaa koirien sijasta. Häiritsevät ja rasittavat kaikkia mölinällään.

Onkohan tarkoituksella laitettu puhelujonotusaika maksamaan joka soittajalle määrätyn summan tilatessa terveyskeskusaikaa. Pitäis olla maksuton.

Kausalassa vanhemmat vois komentaa lapsiaan menemästä toisten pihoille ilman lupaa. Vois opettaa, ettei metelöidä eikä häiritä muita ihmisiä. Opettakaa lapset pysymään omissa pihoissa, illalla myöhään metelöivät juoksemassa toisten pihalla.

Olen opiskellut maisteriksi yliopistossa ja ollut työelämässä 20–30 vuotta. Olen nainen. Valitettavasti en näe, että työelämä olisi tänä aikana muuttunut tasa-arvoisemmaksi.

Ei ihme, että vesistöt rehevöityvät, kun hevoset pilaavat ne lannallaan.

YIT:n käsitys "pelasta pörriäiset"-teemasta. Alkuperäiset kasvit nurin, vain lupiinit jäi. Aivan loistavaa työtä!

Toivottavasti Lindholmille ei sitten makseta matkakorvauksia Joensuusta, koska kotipaikka on Kouvola.

Mää

Eihän se ole kiva, kun kissa joskus syö linnun, mutta ennemmin se, kun eteläeuroopassa ihmiset pyytää niitä ja syövät. Nykymaailmassa on muutakin lihaa. Ei pikkulinnusta ole kuin hengenhukka.

Ei kukaan ole puolustellut koirien syöntiä. Kiinalaiset nyt vaan on aina syöneet koiria. Se on heille ihan normaalia ruokaa. Mee Turren kanssa kävelylle, auttaa tuohon ärtymykseen. Ja nythän Kiina kieltää koirien syönnin. Usko jos haluat!

Luetuimmat