Napakat: Konsertista voi nauttia nimenomaan huitomatta ja huutamatta. Pitääkö siinäkin ihannoida ja apinoida ruotsalaisia?

Miksi ihmeessä meidän pitäisi tieten tahtoen saastuttaa ja tuhota maapalloa ja sen ilmakehää? Eikö ole fiksumpaa löytää keinoja ettei näin tapahdu, myös henk.koht. tasolla.

Tampereella putosi pienkone. Paikalle lähes 20 pelastuslaitoksen yksikköä. Tuntuu, ettei mitään järkeä tuollaisella määrällä. Ei taida tehtäviä riittää kaikille.

Päivää sanomisesta, eivät nuoret osaa esitellä itseään hoitoalan työhön tullessa. Tekoripset ja huivit kieltoon. Nimim. Ei rasisti.

Konsertista voi nauttia nimenomaan huitomatta ja huutamatta. Pitääkö siinäkin ihannoida ja apinoida ruotsalaisia?

Entä sitten, kun ajan 1 km/h yli korkeimman sallitun ja silti kaahareita ohittaa solkenaan. — Ei köröttelijä

Postinjakajalla huono päivä 1.8. Viiteen eri osoitteeseen menevät kirjeet jaettiin yhteen postilaatikkoon Kouvolassa. Yhden kirjeen postinumero ja kaupunki oli Keuruu.

Rautaako rajalle kun 200 milj. afrikkalaista lähtee tulemaan EU:hun? Näin kysyi Rinne (sd.) Halla-Aholta (ps.) vaalitentissä. Rajatko sitten auki, Rinne?

Eikö toimittajien koulutuksessa anneta oppia käyttäytymiseen? Nuori toimittaja sinuttelee radiossa puolustusvoimiemme komentajaa. Tämäkin instituution esimies kyllä ansaitsee julkisessa mediassa teitittelyn.

Jos ei pysty kaupunkialueella 5km/h alle rajoituksen ajavan takana ajamaan hermojaan menettämättä, olisi jätettävä auto kotiin. Rattimiehet ei kaahaa.

Terveystalon akvaarion keltaiset kalat kuolleita tai kuolemaisillaan. Tehkää äkkiä jotain tilanteelle. Ei kai potilaita hoideta samoin? — Akvaariotyttö

Koskaan ei ole liian myöhäistä muuttua. Lopeta huutaminen. Katso peiliin. Mieti ja ota jo lopultakin itse vastuu käyttäytymisestäsi!

ABC Keltakangas: voisiko kellon saada oikeaan aikaan? Tai siihen lapun, että väärässä. — Myöhästynyt

Kiitokset upeasta Tirvan Kesäteatterista ja tangohuumasta! — Mia

Skansen ei ole konsertti, joten eipäs sotketa puuroja ja vellejä.

Miksi monista harrastuksista on tullut kalliita? Väitän, että osin kuntien rahapulan ja ahneuden vuoksi. Salivuoroista joutuu maksamaan kovia vuokria.

Ilmastonmuutos on totta! On lämmennyt jopa +14:sta!

Suomi on idioottien maa! Venäjä helpottaa viisumikäyntöään ja palkkioksi tästä Suomi kiristää, alkaa vaatia tiliotteita ja matkareittejä! Vain täysin idiootit toimivat näin.

Autoni nopeusmittari on tarkastettu ja näyttää ihan todellista oikeaa nopeutta. Aina 1km/h yli rajoituksen, silti ohittavia kaahareita riittää jonoksi!

Hyvä Yle, ei ole keskustelua se, kun juontaja esittää vastattavaksi mustavalkoiseen kysymykseensä kyllä vai ei. Vieläpä tinkaa sitä! Pitkät jaaritukset voi toki lopettaa pian, samoin menneen morkkaamisen.

Luetuimmat

Kommentoidut