Napakat: Miksei Jouko Leppänen toimi, kun on päättäjänä? Vuositolkulla jauhetaan samaa asiaa moninkertaisesta hallinnosta

Nykyisessä taloustilanteessa on täysin järjetöntä tehdä kallis saneeraus Kuusaalla betoniseen toteemipaaluun sillan korvalla ja rakentaa kaksi suurta urheilukenttää muutaman kilometrin päähän toisistaan.

Itäradan linjausselvitykset on jo tehty ja saatu lausuntoja pilvin pimein. Kotkalle nämä eivät kelvanneet, vaan he huusivat varmaan apuun "Anjan", oman ministerinsä, teettämään kaikki uusiksi.

Taas selvitys ratahankkeesta. SDP:n ministeri edustaa Kotkan intressejä, joten faktat pitää siirtää sitä puolustamaan. Ja verorahaa palaa!

Miksi ei huomioida moottoritien valtavaa hintaa Kotkan seudulle? Nyt rata sen viereen. Kouvolan heikkoja poliitikkoja viedään jälleen. Sitten ihmetellään arvostuksen puutetta.

Porvoo—Kouvola-ratalinjaus avittaisi sekä Savon että Karjalan suuntia. Haminasta Luumäelle vain jälkimmäistä. Vain idiootit asettaisivat sen etusijalle.

Vielä jotkut harrastavat fasaanien ampumista, ikiaikaista lintujen huvittelutappamista. Vaikka sitähän se on muunkinlainen lintujen metsästys.

Jos joku yksittäinen henkilö haluaisi paaperoida ratalinjauksia haluamaansa suuntaan, hän olisi mielestäni täydellinen tyhjäntoimittaja.

Kouvolan tulisi hyödyntää duoraitioliikenteen tuomat mahdollisuudet eri kaupunginosien välillä. Valmista infraa käytettävissä kymmeniä kilometrejä.

Miksei Jouko Leppänen toimi, kun on päättäjänä? Vuositolkulla jauhetaan samaa asiaa moninkertaisesta hallinnosta. — Ihmettelijä

Kyllä täytyy olla todella elämästä vieraantuneita niiden, jotka Valkealassa valittivat päiväkodista. Päiväkotihan nostaa asuntojen arvoa lapsiperheiden silmissä.

Järjestetään kansanäänestys Kymsotesta eroamisesta Kouvolassa. Pitäkööt Kotka tehottoman, toimimattoman ja kalliin mallinsa.

Onko se synti, jos ihminen on vanha? Kyllä se tulee kaikille, jotka saavat kauan elää. Niin se elämä menee.

Lopetetaan koulut, uimahallit, terveyspalvelut, liikuntapaikat. Mitä meille jää: ylipullea hallinto. Kiitos vaan kotikaupunkini Kouvola!

Maksavatko veneilijät Kimolan kanavan? Onpa laitettu euroja kuraojaan! Eliitillekö huviksi?

Itärata-haaveet Porvoon kautta Kouvolaan voi unohtaa. Kouvolalaiset antoivat äänensä Sirpa Paaterolle ja toiseksi Ville Skinnari jatkaa isänsä aikaan saamaa oikorataa Lahdesta Heinolan kautta Mikkeliin.

Hyvät vanhemmat, muistakaa lasten heijastimet tai mieluummin turvaliivit, kun lapsenne polkevat polkupyörillä kouluun ja ovat tummissa vaatteissa. Jyrääntiellä vaarallisia tilanteita. — Huolestunut