Napakat: Vapaana kulkevat kissat rääkkäävät linnunpoikasia ja tappavat niitä tappamisen ilosta taajamissa

Olen onnellinen: voin rauhassa katsoa ympärilleni ilman pakollista kännyn vahtimista niska kyyryssä. Soitan/tekstaan/haen tietoa, en muuta! — Vapaa

Petri Hiltuselle kiitos! Täyttä asiaa! Miljoonille ihmisille Jumalan Sana on elämää antava voima. Se antaa rauhan ja mielekkyyden elämään.

Kannuskosken juhannustanssien solistista meinasi tulla tangokuningatar!

Kymenlaakson Jäte on tainnut hakea oppinsa Roomasta. Jäteastiat useassa taloyhtiössä pursunneet yli jo toista viikkoa. Mitään ei tapahdu. Messuvieraat ihmettelivät saamattomuutta.

Hienoa että Kouvolassa ja Kuusaalla pilaamatonta luontoa, kun kiertelee. Tarvitaan tällaista, missä eliökunta monipuolista. Talousmetsissä näin ei ole.

Älkää vaan antako Kotkaan laajaa päivystystä, siellä tyritään kaikki, sairastelu lisääntyy, Koksin sotkut pitää muualla korjata. — Hauta vai terveys

Vai vielä wc torikahvilaan — "yhden kahvin" ukot istuis siellä koko päivän. Tekisi hyvää vähän liikahtaa.

Johtajien ökypalkat ja ökyvirat ja huviveneneuvoksille menevät miljoonat pistetäänkin kaikista heikoimpien eli lasten ja työttömien piikkiin.

Vapaana kulkevat kissat rääkkäävät linnunpoikasia ja tappavat niitä tappamisen ilosta taajamissa. Maaseudun kissoilla on oikea työ, pitävät hiiret ja rotat kurissa. Pitäkää kissat kiinni.

On se kumma kun on kaikenlaista rakennusprojektia, mutta mikään ei etene. Kuovin perhepuisto näyttänyt samalta jo pitkään! — Äiti

Huomio. Kuka pitää kissoja irrallaan tappamassa lintuja Tyrrissä? — Oletko sadisti?

Jokaisen sivullisen velvollisuus on puuttua asiaan, jos eläimiä kohdellaan väärin. Koiralle huutaminen ei auta mitään. Sen varmaan tilanteesta perillä oleva koiran omistajakin on huomannut.

Mihin katosi hyvä ruoka Verlasta?

Suojellaan ilmastoa. Älä aja autoa, älä lennä, älä syö lihaa, juustoa, leipää ym. mielellään ei yhtään. Älä piere, äläkä pasko. Ei tehdä mitään. Maataan paikoillaan, pelastetaan maailma.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset