Napakat: Nyt kaikki kouvolalaiset eurojackpottaamaan urakalla, niin saadaan tännekin miljonäärejä ja Kouvola nousuun

RRT-terminaali Kullasvaarassa tulee jäämään Kouvolan viimeiseksi bisnesyritykseksi. Samaan kategoriaan putkipinnoitustehtaan ja Kiina-keskuksen kanssa.

Markku Pakkanen valittaa taksiautoilun uudistusten vaikeuksista, joita on itse ollut päättämässä. Mitenhän muut autoilijat pärjäävät, kun heillä ei ole sopeuttamisrahaa käytettävissä. — Veronmaksaja

Kouvolan herrat aikovat säästää isontamalla peruskoulun ja lukion luokkakokoja. Huono juttu. Iso luokka — huono oppiminen. Tämä näkyy muun muassa lyseon lukion heikossa menestyksessä yo-kirjoituksissa.

Eikö kukaan ärähdä? Valtion yhtiön pomon palkka on 82 000 euroa kuukaudessa, ja nyt pitäisi työntekijöiden alentaa palkkojaan. Olisiko iso julkisuuskampanja paikallaan? — Tosi vihainen

Mikä osuus kouluratsastuksessa tekee siitä urheilua? Ratsastajalla rasittuvat vain kankut. — JK

Ei Suomea voi jakaa osiin kurtturuusun mukaan. Kyllä juhannusruusu riittää.

Nyt kaikki kouvolalaiset eurojackpottaamaan urakalla, niin saadaan tännekin miljonäärejä ja Kouvola nousuun.

Annikki Niiranen ja Kymsoten päättäjät, voisitteko jalkautua päiväksi esim. päiväkotiin tai vanhusten hoitopaikkoihin. Kokeilisitte, millaista on käytännössä työ, mihin kohdistuu muutokset.

Olipa hieno oopperaelämys. Kiitos Studio 123! Yksi toivomus: Tekstitys valkokankaan yläosaan, mistä näkyy kaikille. — Mukana ollut

Vaatteen reunaa ei ole päärmätty, alusvaatteen kuminauha on liimattu kankaaseen. Miksi? Koska se on halvempi tapa, vaate ei kestä, ja pian meille myydään lisää retkuja. Tätä ei maapallo kestä.

Upea kirjoitus Sanna Immonen. Kouvolalaisten on opittava puhaltamaan yhteen hiileen. Aseman veturin kunnostaminen hieno alku. Luovuutta ei säästöjä. Ajatusmalli pitää kääntää ylösalaisin.

Kouvolasta voivat muuttaa pois negatiiviset ja pessimistit huonon hengen luojat. Omaa huonoa oloa ei tarvitse purkaa työpaikoilla eikä taloyhtiöissä vaan hakea apua.

Naurettavia nämä kaupungin säästöideat. Tuhoavat koko kaupungin. Hengitysilmavero vielä lisättäköön.

Paljonkohan ne firmat saivat voittoa, kun kiky pakotti tekemään töitä ilmaiseksi? Saivatko talouden kuntoon?

Alueuutisten mukaan Kinnon ja Husun Kiina-strategia perustuu Saksan junayhteyden kuormittumiseen. Ainoa häviäjä on taas kerran Kouvolan veronmaksaja, joka maksaa tämän älyttömyyden.

Paras mielipidekirjoitus ikinä Sanna Immonen. Olen ollut kaupungilla töissä 80-luvulta ja 90-luvulta asti vain säästetty ja tähän on tultu. Tyhjästä on paha nyhjästä.

Uskaltaahan Kotkakin investoida vaikka veloissa. Uusi teatteritalo Kouvolaan. Täällä teatterissa kävijöitä riittää.