Napakat: Kävelykadulla päivittäin runsaasti ihmisiä, pitääkö olla huolissaan?

Miksi yt-aloitetaan aina työntekijöistä? Miksi ei liioista, turhista pomoista! Pomoja ja johtajia liikaa.

Onko totta, että Kouvolan delegaatio vierailee Itävallassa tutustumassa sikäläiseen koulutusjärjestelmään? Millä rahoilla?

Niinistössä myös on purkutalo kesken, eikä tonttia eikä rajapensasaitoja ole hoidettu moneen vuoteen. — Kärsivät asukkaat.

Missä on tiekartta hiilineutraaliuteen vuonna 2050? Nuoret, vaatikaa tiekartta. Tekeminen pitää aloittaa nyt heti! Puhe on halpaa, vain teot merkitsevät.

Kävelykadulla päivittäin runsaasti ihmisiä, pitääkö olla huolissaan?

Puolueellista tiedottamista Israelista. Kaikki ovat unohtaneet ne 600 rakettia, jotka ammuttiin israelilaisten niskaan Gazasta hiljattain. Perheet juoksivat yölläkin pommisuojiin.

Kouvolan 36 vuoden "rakennusnähtävyys" on kerännyt ihmettelyä myös siksi, että osa jätteistä on kaupungin alueella päättyvän Rumpukujan puolella!

Nyt pomppas Päivi Räsänen! Että minun pitäisi synnyttää lapsi, kun minut raiskattu. Teepä se itse! Huh on puhetta. Oikeus omaan kehoon!

Pattijoki-pelissä Koplan paras pelaaja Antti Hartikainen jäi ilman palkintoa vaikka onnistui 90-prosenttisesti. Pyttykomitealle vahvemmat lasit.

Tosiaan, mikä taho valvoo tonttien siisteyttä? On romahtaneita rakennuksia, kaatopaikkakamaa pihojen nurkissa. Röttelöissä voi elää tuhohyönteisiä ynnä muuta sellaista. Jokuhan tontin aina omistaa.

Perussuomalaisten EU-vaalikampanja perustuu pelotteluun. Suomalaisia pelotellaan perusteettomilla asioilla. Pelotellaan, kun ei osata esittää ratkaisuja.

Ei pelikelloa eikä tekstitietoa Ylen maksamissa MM-otteluissa. Lapsellista kiusantekoa Ruutu-tv:ltä.

Kymsote se kalliiksi tulee kansalaisille. Esimerkiksi lääkärin puhelinsoitto maksaa 41,20 euroa. — 2 puhelua plus muut

Tietävätkö Kymijoen rannassa autojaan autojaan pesevät, mitä kemikaaleja jokeen päästävät? Vaahto on samanlainen kuin ennen tehtaiden päästöissä.

Donald Trump laittoi Huawein ja sen 70 alihankkijaa mustalle listalle. Sanoo Huawein olevan uhka maan turvallisuudelle. Oikea syy taitaa olla se, että Huawei on ajanut vain ohitse amerikkalaisten teknologiassa.

Joka-aamuiseen kuntolenkkiimme kuuluu virkistävä jumppaosuus Valkealan kirkonkylän uimarannalla kerätessämme rannan roskikseen lapsukaisten ympäri rantaa paiskomat kalja- ja lonkerotölkit sekä pitsalaatikot.

Valkealan yläasteella opiskelevien lasten vanhemmat! Neuvokaa jälkikasvuanne olemaan ruttaamatta pitkin rantaa paiskomiaan pantillisia kalja- ja lonkerotölkkejä. Olisivat mukava tulolisä eläkeläisille

Eihän kesäajasta olekaan kyse siitä, onko enemmän valoa, vaan siitä, että onko se lisävalo aamulla vai illalla.

Kouvolan terveysasema 21.5.: Ei lääkäreitä. Tulkaa uudestaan ensi kuussa. — RW

Lähivuosina todetaan liikahakkuiden pienentäneen hiilinielua.Tilanteen tasapainottamiseksi esitetään sitten autoilun saasteverotuksen kiristämistä.

Onpahan erinomaiset näyttelyt Kouvolassa, Sirkka-Liisa Longan huipputaidetta ja alueen lähihistoriaa. Käykäähän katsomassa! — Turisti Kuopiosta

Mistähän selviäisi, että kuinka paljon Kouvolalta menee rahaa monien perheiden kotien pakkolunastuksiin Kullasvaaran alta? Isot rahat kyseessä

Kouvolassa ei saa enää päättää matkustavansa esimerkiksi tunnin päästä lähtevällä junalla, vaan junaliput pitää aina tietää ostaa jo monta päivää etukäteen jos aikoo istumapaikalla matkustaa.

Luulisi, että nyt kymsotelaisia alkaisi kiinnostaa luottamusmies- ja työsuojeluvaalit enemmän. Jos tulee valituksi niin saa myös irtisanomissuojan itselleen. — Ex lm

Onko Kouvolalla enää kaupunginjohtajaa, ei kommentoi mitään katastrofaaliseen taloustilanteeseen.

Tanssikoulun esitys rahastusta, alkoi myöhässä, liian pitkä ja ilma älyttömän huono.

Miksi systemaattisesti halutaan unohtaa ja kieltää todellinen syy nuorten miesten valtavan joukkion vyörymiseen "turvapaikanhakijoina" Suomeen vuonna 2015: Juha Sipilän hersyvän ystävällinen kutsu.

Pilkamaantien siirto, miksi juuri nyt. Kerrotut syyt eivät mielestäni pakottavia syitä. Pitäisi säästää, ei säästetty. — Järki hoi

Koplalla neljä voittoa putkeen. Vau! Tulisipa edes yksi voitto sitten, kun mestaruudesta tosissaan pelataan. — Savon Sanni

Koittakaas nyt elimäkeläiset ottaa ajoissa selvää terveysaseman kohtalosta. Sekin on liipaisimella lähitulevaisuudessa.

Armeijassa sotilaiden hoito retuperällä, tulehdusarvo korkealla ja kuumetta, käsketään ottaa Buranaa. Lisäksi joku itseään täynnä oleva ylikersantti kehtaa sanoa että oletko muka oikeasti kipeä.

Sari Melkko, kukahan nuo lait ja säännökset oli laatinut pohjaksi ennen 2015? Kuka ollut vallassa hamasta tappiin?

Toivottavasti yt-neuvotteluissa tehdään järkeviä päätöksiä ja keskitetään työtehtäviä ja poistetaan täytetoimia ja annetaan työrauha työtätekeville, esimerkiksi hoitajille. Heitä ei todellakaan ole liikaa.

Kerrankin joku puhuu minun suulla Elimäen ja Helsingin yhteydestä ja lapsiperheyhteydestä siihen liittyen.

Luetuimmat