Napakat: Miten voi olla mahdollista, että päiväkotiin vaan, kun ei edes kaksi lasta voi kotioloissa sopia leikkitreffejä?

Eikö tupakoitsijat voisi laittaa karanteeniin koronan takia? Parvekkeilta sauhut leijailevat huoneistoihin kantaen pakteereita. Sylkyiset tupakantumpit kulkeutuvat jaloissa asuntoihin ynnä muihin paikkoihin.

Tupakoimaton

Missä maalaisjärki, kun en voi mennä terveenä kansalaisopiston kutomon tiloihin tekemään mattoani valmiiksi, vaikka olisin kyseisessä tilassa yksin.

Äly hoi

Kaupunki jatkaa edelleen ylimitoitettuja harvennushakkuitaan. Metsähävikit todellisuutta, taajamametsissä hakattava vain välttämätön.

Miten voi olla mahdollista, että päiväkotiin vaan, kun ei edes kaksi lasta voi kotioloissa sopia leikkitreffejä?

Elämämme asiat ovat nyt sekaisin.Toivotaan, että vihdoinkin huomaisimme, mitkä asiat ovat tärkeitä tässä elämässä. Kiitos P. Hiltunen hyvästä kirjoituksesta!

Voisitteko kauppiaat miettiä toimenpiteitä, miten kassajonossa säilyy riittävä etäisyys.

Terveysteko nyt

Iso plussa Prismalle vanhusväestön huomioimisesta!

En tunne vuokranantajien tilannetta, mutta ulkopuolisena mietin, eikö liiketilojen vuokraisännät voi jättää koronakuukausien vuokria perimättä? Eihän "lypsävää lehmää" kannata tappaa.

Jos suuri osa yrittäjistä on konkurssin partaalla liiketilojen vuokrien vuoksi, eikö olisi parempi antaa vuokria anteeksi, jos sillä turvataan yritysten pysyminen pystyssä ja tuleva vuokranmaksu?

Toivottavasti sotien järjettömyys tunnustetaan, kun on globaali uhka ja ihmiskunta on yksi ja "vihollisia" ei ole.

Ehkä corona onkin luonnon oma puolustuskeino saastuttamista vastaan.

Kaikki kirpputorit ehdottomasti kiinni. Ei auta, vaikka kuinka siivoaisi,koska ihmiset lähikontakteissa kapeilla kirppiskäytävillä ja kaikki kourivat samaa kirppistavaraa.

Kela perui kuntoutustoiminnan koronan pelossa. Vapaille taiteilijoille on myönnetty tukipaketti – pitäkää huoli, että ko. palveluntuottajat saavat myös tukea valtiolta pystyäkseen jatkamaan ilman lopetusuhkaa karenssin loputtua.

Nyt nopeasti hiekat pois teiltä ärsyttämästä hengityselimiä!

On ulosmitattuja ja ulosajettuja eläkeläisvanhuksia (yli 70v) tässä yhteiskunnassa. Yli 50v. jo veroja maksettu. Tiesitkö sinä juuri, "Minä itte"? Anteeksi ja iitos!

Kiitos Temoset elokuvasta Aika jonka sain. Kaikkea hyvää Jaana Kivimäelle! Olet huikea mimmi! Kun mahdollista, menkää katsomaan elokuva. Suosittelen.

Pitäkää nyt hyvät vanhemmat se nuorisonne aisoissa! Meidän muiden uhraukset menevät aivan hukkaan! Italian ja Espanjan varoittavat esimerkit luulisi pelottavan tarpeeksi. Järkeä!

Herätkää vanhemmat, joilla mahdollisuus pitää lapsi kotona päivähoidosta. Noudattakaa valtiovallan ohjeistusta älkääkä leikkikö tulella viemällä lapsia ns. turhaan hoitoon!

Äiti

Ehdottomasti kouluruokailu myös Kouvolaan koulusulun ajaksi. Valvottu käsien pesu, vähintään metrin etäisyys muihin ruokailijoihin myös ruoan noutotilanteessa, ja työntekijä annostelee ruoan oppilaille.

Nyt hallitus tilanteesta koppi. Maatiloille tarvitaan 16 000 työntekijää. Oman maan työttömille hommia, hopi hopi!

Tom of Koria

Kouluruokailusta kysely Wilman kautta kaikille huoltajille. Ja ruokailu keskitetysti muutamalla koululla tasapuolisesti ympäri kaupunkia.

Miksi vaatimus palkkaan 10 prosenttia? Onko ajoitus oikein? Auttaako se paremmin jaksamaan? Olet hyvän ammatin valinnut vai mistä on kyse? Eikö toimeentulo nyt riitä? Miksi juuri pahimman pandemian aikana? Neuvotelkaa vasta sitten, kun pandemia on kokonaan ohi! Kiitos!