Napakat: Manskin jouluvalojen värit täysin epäonnistuneet

Voisiko Kouvolan matkakeskukseen hankkia WC:n bussikuskeille, ettei tarvitse virtsata bussin renkaille. – Sivustaseuraaja

Juha Sipilä kurmottaa ylhäältä maaseutua. Kouvolan herrat tekee samaa lähituntumassa.

Voisivatko keskustan hienot valot palaa jouluaikaan myös päivällä, kun asiakkaat liikkuvat? Pääosa valoista syttyy, kun keskusta tyhjenee asiakkaista!

Paras tv-mainos pitkään aikaan: "Nyt jauhelihaa pukinkonttiin". – LM

Seurakuntayhtymä päättänyt korottaa hautausmaksuja. Mitä sillä kirkollisverolla sitten saakaan? – Ihmettelen suuresti

Manskin jouluvalojen värit täysin epäonnistuneet. Lämmin valkoinen aina kaunis. – Toinen mielensä pahoittanut

Pikkupomo kiertää työpaikalla kyttäämässä muutaman minuutin välein, nyt tulossa valvontakamerat, seuraavaksi kai lukot ulko-oviin?

Kaunis kiitos Virastotalon tähdistä, todella upeat ja vaikuttavat!

On "hienoa" tämä nykyaika, on robotit ja vanhus saa kotihoidossa ateriat, lääkkeet ja viestit kulkee. Miten on sen viestin laita: syökö hän aterian ja lääkkeet? Usein jää syömättä, surullista.

Lauantaina useat perheet katselivat hämmentyneinä Manskin jouluvaloja. Vain punaiset putket valaisivat harmaata talvipäivää. Kauneimmat valot palavatkin öisin!

Hyvä kun kissa syö jyrsijöitä, mutta ulkokissat syövät 25 miljoonaa pikkulintua vuodessa. Linnut muutenkin ahtaalla luonnossamme.

En osaa sanoa, kun en ole ollut jouluna Sohossa. Muulloin kyllä.

Onnittelut vielä näin joulun alla maan hallitukselle! He onnistuivat mahdottomassa: viinaa saa nyt Alkosta myös jouluaattona. Hyvä Sipilä! Perheet kiittävät!

Puuttunut säkeistö Kumpusen joululauluin: Hei porvarit nyt hyppikää nyt on viimeinen aika ,liika kestänyt on meno tää, nyt kansa taas heräjää!

On taas aikoihin eletty. Elimäellä ei lääkäriä koko joulukuulla. Meinaatteko, ettei joulukuussa sairasteta? Mikä mättää.

Kuusaan silta on hyvä näin! Eikö ole tarpeeksi rahaa upotettu turhiin, nyt järkeä peliin!

Onko kohtalotovereita? Kouvolan kaupunki maksoi 10 000 markkaa lapsesta. Minä sain tämän rahan, kun lapseni syntyi 1991. Kiitos siitä.

Anjalan Työväenyhdistykset päättävät Kouvolan kouluverkosta yhdessä Kepun lehmänkauppojen kanssa. – Inkeroinen rules

Artikkelin kirjoittajalle tiedoksi, kissojen vapaanapito kotipihan ulkopuolella on kielletty. Nykyaikaisessa taajamaympäristössä kissojen pääasiallinen saalis on pikkulintu, ei hiiri. – JK

Uusimmat uutiset