Napakat: Mihin hiekoittajat säästää hiekkaa? Nyt tarvitaan liukkaille teille hiekkaa. Ei muuta kun hiekoittamaan

Työnantaja tai esimies voisi joskus kiittää alaistaan jostakin, koska eihän aina kaikki voi mennä pieleen! Motivoikaa työntekijöitänne! Kyllä kiitos teille itsellennekin kelpaa! –Sydän paikallaan

Ennen kirkon palvelijat kävivät yksinäisten luona. Eikö vieläkin voisi? Näin yksinäisyys vähenisi ja verorahoille tulisi vastinetta.

Olipa mukavaa lukea (21.2.) myllykoskelaisista Hutikoista ja Ruutiukoista, kun talkoohenki elää vielä. Onnea ja pitkää ikää, teette arvokasta työtä!

Kiitos Kuusankosken teatterin mainioille näyttelijöille Syntipukin esityksestä. Menkää ihmiset ihmeessä kattomaan.

Eikö todellakaan osata laittaa suuntavilkkua päälle ympyrästä poistuttaessa?

Maailmaa parantavien "vihreä" sähkö aiheuttaa päästöjä ja ongelmajätettä enemmän (sähköautot ja muut ladattavat akut) kuin saunan tai takan lämmitys. Onko korvien välissä tyhjää?

Se kannatti sittenkin työministerin ja kumppaneiden hajottaa persut. On se ministerin ”liksa” ja eläke sen verran komeat.

Eikö verorahoin kustannettu Yle hoida riittävästi tehtäväänsä, kun kansa ei vielä erota sinisiä ja perussuomalaisia? Tai pääministerin vaalityö paljolti kansan väärien tietojen oikaisua?

Ei, Sampo Terho ja Jari Lindström, ei sekoiteta, vaan loikkauksenne muistetaan kyllä. PS:n äänillä ministereinä olette.

Meni minne tahansa kauppaan tms. taustalla raikaa jumpunjump-musa. On pakko poistua, kun ahdistaa niin. – Kun raha ei kelpaa ja asiakas

Mihin hiekoittajat säästää hiekkaa? Nyt tarvitaan liukkaille teille hiekkaa. Ei muuta kun hiekoittamaan.

Kuusaalla ainakin kehitysvammaisten hoito onneksi kunnossa. Useissa yksiköissä hoitajamitoitus 1,125. Parempi olla kehitysvammainen kuin vanhus?

Eduskunta on sellainen joustavan työajan nykytyömalli. Mennään töihin, milloin huvittaa. Tyhjistä penkeistä näkyy, kuin paljon meitä äänestäjiä on kusetettu. Ei hommat kiinnosta. Miksi sinne pyritään?

Menneinä aikoina rakennettiin pienetkin rakennukset mäelle, kuivalle, ei vesiongelmaa. Tänä päivänä vaikka sairaala suohon. Rakennustekniikka muuttunut?

Luetuimmat