Napakat: Kaupungin työntekijämäärässä todellinen vähennys ainoastaan 265 henkilöä 10 vuodessa

Kyllä täällä Pilkanmaalla tarvitaan koulu! Sehän on kylän kuolema, jos vielä koulukin lakkautetaan. Pieni oma koulu on tärkeä meille kaikille!

Nyt kun kiinteällä kalliolla olevan Pohjois-Kymen sairaalan homeongelmat ovat hävinneet, voidaan suolle rakennettavan uuden terveyskioskin rakentaminen keskeyttää ja suunnitelmat upottaa siihen suohon.

Kaupungin työntekijämäärässä todellinen vähennys ainoastaan 265 henkilöä 10 vuodessa! Koska johtaja määrää vähennetään? Säästöjä!

Influenssarokotteet ovat olleet jo syyskuussa saatavilla. Kouvola aloittaa rokotukset marraskuun lopulla. Perheemme on maannut lähes kaksi viikkoa influenssassa.

Turhaan päättäjät patistavat ostamaan vähäpäästöisiä autoja. 90 prosenttia kansasta ei pysty ostamaan uutta autoa, että se siitä.

Ei auta yksimielisyys valtuustossa ja hyvä henki jos velkaa on jo kertynyt n. 20 miljoonaa. – Hohoijaa

Eikö sitä suuremmalla syyllä puolustusliittoon, kun Venäjän vastaista rajaa on niin paljon. Balteilla murto-osa, silti näkivät liittymisen edut. Yhteenkään Nato-maahan ei ole hyökätty eikä hyökätä.

Vähin äänin on siirretty Kouvolasta Kuopioon täällä vuosia sijainnut lääninveroviraston tarkastuskeskus. Kohta ei ole enää mitään täältä Kuopioon siirrettävää. – JK

Kuusaan lukion komea aita on kestänyt vuosikymmenen, nyt on äitienkulta tai lauma onnistunut repimään kaksi tolppaa irti. Ei varmaan edes hävetä.

Ei kukaan enää usko noita vaalikampanjakirjoituksia. Kouvolalaiset ovat 4 vuotta viisaampia. Teot kertoneet paljon.

Uusimmat uutiset