Napakat: Kouvolan valtuuston turha vedota demokratian toteutumiseen kun eivät itsekään tiedä mitä se tarkoittaa

Kokoomus raivostui eduskunnalle valehdelleeseen Alexander "sorisiitä" Stubbiin kohdistetusta epäluottamuksesta. Nyt se jahtaa ministereitä tekaistuin perustein lokaamalla samalla typerästi terveysviranomaisten ammattitaidon ja työmoraalin.

Näkökulma 10.10.2020, Lähihoitajan työ ei tule koskaan riittämään. Toivottavasti kaikki narisijat lukisivat kirjoituksen. Paras mitä koskaan on julkaistu. Miksi nimimerkillä?

Mitenkäs ne rollamummot sinne Kuusankosken kaupungintalolle, johon terveyskeskus tulisi, kiipeävät, vai eikö siellä sairaat sitten enää käviskään?

epätietoinen mummo

Helminen ja Nyberg kunnallispolitiikan vahvat vaikuttajat, koska te äänestäjät haluatte heidät vuodesta toiseen, sitä saa mitä tilaa.

Ylen selvityksen mukaan sähköverkkoyhtiöt nostivat maksujaan yhdessä yössä noin 900 miljoonalla eurolla. Lähes miljardilla eurolla! Siis miljardi lisää meiltä suomalaisilta sähköyhtiöille! Ehkä meillä olisi ollut muitakin tärkeitä kohteita sille summalle?

Miksi Kymi Sinfoniettan soittajia ei lomauteta samalla tavalla kuin opettajia?

HäMy-Orpo-akselin kommentointi mielenkiintoinen. Esim. Mykkänen valittaa, ettei rekkakuski saa yöpalaa Vaasan yökerhoista. Mitähän vielä yhtä järkeviä kommentteja mahtaa tulla?

Sähkönsiirto ja ylihinnoittelu onko oikein? Sähköfirmat perivät kun viranomaiset antoivat luvan. Miksi näin tehtiin? Näin sähköfirmat yrittävät rahastaa mielivaltaisin luvin satoja miljoonia kuluttajilta. Ajatelkaa, joka kolmas kuukausi on ylihinnoittelua siirtohinnassa. Onko kuluttajalla edes oikeuksia? Miten palautukset? Kuka on ensin, olisiko KouvolanSS?

Kaupungin henkilökunta lomautettava. Pitäähän ylisuuren valtuuston itse määräämät palkkiot saada maksettua.

Lähihoitaja, aivan väärä ala kun syyllistät omaisia. Olisit kysynyt, miten he kokemasi ongelmat ratkaisivat vuosien ajan: kohtaamistaidot, empatiakyky, tunneäly.

Miksi EKP ennustaa tietämättään mitä ennustaa? Onko raha enää muuta kuin katastrofi. Voisiko enää euro olla muuta kuin virtuaalinen valuvika? Onko enää virtuaaliset lisäbiljoonat valtioiden hallinnassa kuten Suomen? Eletäänkö jo 2020 virtuaalista elämää?

Eduskunnassa 200 edustajaa, tuo määrä voisi olla hyvä myös kaupunkimme valtuustossa, demokratia ainakin toteutuisi ja työllisyyskin kohentuisi.

Kouvolan valtuuston turha vedota demokratian toteutumiseen kun eivät itsekään tiedä mitä se tarkoittaa? Arvostukseni paikallispoliitikkojen taitoon ja kykyyn tehdä päätöksiä säilyy edelleen vankkana nollana!

Minä itse

...kuukausipalkka on vajaat 4 000 euroa. Koulutus- ja hakukoordinaattorin esimies on opiskelijapalvelupäällikkö. Onko tämä unta?

Joku "valopää" jaksaa miltei päivittäin napakoida kulttuuria vastaan, varsinkin loistavaa orkesteriamme mollaten. Mistä tällainen missaus johtuu? Jos ei itse ymmärrä hyvän päälle, miksi ei toiset saisi nauttia? Lopeta jo mauton kirjoittelu!

Kyl nyt on viimeinkin aika laittaa koki valtuusto uusiks tyhmien päätösten takia. Eihän ne osaa muuta, kun kuluttaa kaupunkilaisten kukkaroa.

Valtuusto sen taas todisti: joukossa tyhmyys tiivistyy.

Äänestäjä

Turussa lomautetaan kaupungin johtohenkilöt 2 viikoksi, meillä opettajat. Kumpi vaikuttaa enemmän kaupunkilaisten elämään?

Ison valtuuston kannattajat eivät ääntäni saa. Ajavat vain omaa etuaan ja kaverin kans. Sillai säästää Kouvola!

Kiitos 29 valtuutettua, valintanne kevään vaaleissa taattu, näin se menee sanoo järki.

Trump ajattelee "America first", Kouvolan valtuusto "Me first". Keväällä vaihtoon koko sakki.

Jos teitä vanhoja jyyriä ei saa muuten pois valtuustosta, niin jätetään kokonaan äänestäminen vaaleissa.

Entinen työministeri kirjoittelee eläkeputkesta, ja itse samalla nostaa sopeutumiseläkettä 55-vuotiaana. Häpeäisit.

Kullasvaaran RTT-hankkeen keksijä ansaitsee patsaan. Nyt vaan toimikunta pystyyn.

"Auvo"

Kiitos J. Lindström kirjoituksestasi (KS 12.10.2020). Kouvolan päättäjien on vaan opittava säästämään, kun rahat eivät riitä nykyiseen "tuhlailuun". Ja se valtuuston koko. Voi teitä!

Ääni Selänpäästä

Postinjakajalla on usein jopa tuhannen talouden jakoreitti ja työpäivä noin kuudesta viiteen. Vain reitin alussa asiakkaat saavat postinsa aamulla.

Maskin käyttö. Mikä mättää? Aikuinen ihminen kyllä ymmärtää ja kestää asian mutta kolmevuotiaat saavat itkupotkuraivarin. Kumpaan kuulut?

Hyvä Kouvola. Vai muutetaan apulaiskaupunginjohtajan virka konsernijohtajan virkaan. Siitä sitä säästöä syntyy. Voi hyvää päivää. Aivan kuin hölmöläiset hommissa.

Kymsote pelastuu! Noin 20 päiväkeskusten työntekijää lomautetaan viikoksi. Vanhuksethan ei tarvitse suihkua eikä virikkeitä.

Vihreät kyllä syöksee Suomen perikatoon. Kuka hullu heitä äänestääkin. Ei saa käyttää öljyy, ei puulla lämmittää, ei turvetta, ei sähköä jne. Menkää suojelemaan ilmastoa niihin maihin missä sitä todella tarvitaan.