Napakat: Uutta Kouvolassa – Jätetään jalkakäytävät hoitamatta, mutta korjaillaan sitten lonkka- ja ranneluita sitäkin enemmän

Ihan oikeastiko yhteisillä rahoilla kustannetut autotiet kuuluvat vain niille, joilla on varaa hankkia auto, eikä riesanaan autoilun estäviä fyysisiä ongelmia? Miksi en saa kävellä autotiellä?

P. Hiltuselle: Raamattu ja uskonlahkoilu on aiheuttanut paljon menetettyjä ihmisiä puhumattakaan koraanista.

Lapsena uskonnon uhri

Voi sinua Minä itte, kun et salli hiihtäjille latua! Käveletkö myös kaduilla ja autoteillä niin, että autoilija on se, joka väistää. Kun sinulla on kaikkeen oikeus! Kävelyteitä ja kevyen liikenteen raitteja riittää, mutta hiihtää ei voi missä tahansa.

On kumma, kun Kuusankoskella ihmiset pällistelee toisten ikkunoihin. Ei voi pitää verhoja auki, kun kyylätään.

Suurta yleisöä kiinnostaa varmasti tietää, olivatko Lauttarannan koronatartunnat lähtöisin omaiselta vai hoitajalta.

Se on eri epeli tämä Viirus. Yleisessä saunassa se ei tartu, eikä kylpylässä. Mutta kunnan uimahallissa se iskee kuin sika limppuun!

Elimäellä on omakotitaloilla niin pieniä tontteja, että pihan lumet pitää työntää tien yli ajotien reunaan.

Kiitos Petri Hiltunen 11.1. Sinä uskallat olla selkärankana tänä tietämättömyyden aikana.

Paula

Kyllä tähän saakka kaikki ovat ymmärtäneet, että hiihtoladuilla ja vierustoilla ei kävellä. Tekikö viime lumeton talvi näin nopeasti taantuman ajatuksiin. Kävelyreittejä on vaikka kuinka.

Kinnon johtoon piti tietenkin valita henkilö, jolla on ruusuiset odotukset RR-terminaalin suhteen, kun verorahojakin hankkeeseen uhrataan noin 30 Me. Realistisella henkilöllä positiivinen näkemys hankkeen tulevaisuudesta eroaa Kinnosta ja muista vastuuhenkilöistä kun yö päivästä. Toivossahan on hyvä elää, sanoi se entinen tunnettu lapamatokin.

Puututtava näihin takavaloitta ajaviin! Pimeitä/sateisia/sumuisia/pyryisiä päiviä ja ilman valoja! Jollain edessä surkeat parkit tai pikkuledit! Jotkut jopa ilman! Kesälläkin meillä usein pimeää keskellä päivää! Opetelkaa käyttämään autojanne! Automatiikka ei selvästi toimi meidän olosuhteissa!

Millä nuorison hankirallin saisi loppumaan? Joka asutusalueella heitellään perää, vain ajan kysymys, milloin rysähtää tai joku jalankulkija jää alle.

Uutta Kouvolassa! Jätetään jalkakäytävät hoitamatta, mutta korjaillaan sitten lonkka- ja ranneluita sitäkin enemmän. Säästöä tulee miinusmerkkisenä ja paljon.

Vanhat kärsijöinä jälleen

Isolta Arskalta loistava, historiaan jäävä puhe. Trump Yhdysvaltain surkein presidentti kautta aikain.

Rinteen varoituksen sanat kannattaa huomioida. Persu-leirissä paljon kannatusta trumpilaiselle proud boys -ideologialle.

Kymi Sinfonietta vähentää konsertteja Kouvolassa, kun tuki pieneni. Eikös tälläisen "pumpun" toiminta pitäisi perustua maksavan yleisön varaan, eikä vain avustusten? En ole tukien kannalla, mutta tällä logiikalla myös KooKoon toimintaa pitäisi tukea? Ovatko kunnan avaintehtäviä? Jatketaan vain opettajien lomautuksia?

Luisteluhiihto on luonnoton tulokaslaji. Se sotkee ladut ja pakottaa kävelijät pois kävelyreiteiltä kuin käenpoika. Ymmärtämättömien luisteluhiihto pitäisi kieltää rikoslaissa!

Ulkoiluttaja

Nyt hiihtoniilot kuola pois suupielestä ja järki päässä ladulla. Yksikin uhkaus, niin haastan oikeuteen.

Maalla on tilaa hiihtää ja lasten laskea mäkeä, eikä tartte raivota kellekään!

Eihän siitä ihmistä pidä syytellä, jos sen vatsa toimii. Ja hyvä kun ei ladulle pyöräyttänyt.

Luetuimmat