Napakat: Mielakasta pääsee upeille puruille ja poluille juoksemaan. Vaan minne jättää auto?

Kiitos! Nyt ylitti Pato Klubi taas kerran itsensä tarjoamalla Risto Niinikosken isännöimän Anssi Kelan huippukeikan meille. Costelloa odotellen… – Vakkarit

Kun lääkäreille joskus tulee virheitä, eivätkä tutki tms., he eivät joudu vastuuseen, mutta eivät myöskään koskaan saa tietää virheistään, kun potilas menee toiselle lääkärille .

Kaatopaikkarojua täynnä oleva etupiha villinä rehottavine kasvustoineen ja puoliksi kaatuneine aitoineen pilaa valitettavasti koko kadun yleisilmeen. Rasittavaa kulkea ohi päivittäin.

Maksettiinko vuosia harrasteauton rakentelua? – Veronmaksaja

Hallitusohjelma kuulemma lähes valmis, vain rahat puuttuvat. Eli lainaa lisää siinä vihervasemmiston ratkaisu. Ruotsalaisethan menevät mihin tahansa hallitukseen pitämään tuon 4 prosentin etuja Suomessa.

Kyllähän esim. Postin konttorien lakkauttaminen ja palvelujen keskittäminen ovat sitä aluepolitiikkaa, joka tyhjentää maaseudun, haja-asutusalueet ja pienet kunnat. Se vaan on tyhmää!

Kouvolatalon kuparikatosta saa suuren summan rahaa, kun se myydään. Kupari on hunajasta. Kai kaupunki sen myy?

Mielakasta pääsee upeille puruille ja poluille juoksemaan. Vaan minne jättää auto? Mielakan rinteiden p-paikka portilla suljettu (ehkä hyvästä syystä) ja portin eteen mahtuu noin kolme autoa.

Miten Kouvolan asioita voidaan vetkuttaa näin: osallistutaan, ei osallistuta, osallistutaan Kymi Ringin rahoitukseen. Asukkaitako taas huijataan?

Eiköhän ne työtkin ala kiinnostavaa, kun tulee nälkä. Taitaa olla ongelma, kun nykyään ei nälän takia tarvi mennä töihin. Toista oli ennen.