Napakat: Sarkolan koulun voisi jo nyt rakentaa 1 000 oppilaalle sopivaksi

Uskomatonta tämä joulujuhlavouhotus pienestä piiristä Eikö heillä ole muuta pohdittavaa?

Hyvä Kouvola! Taas on Kouvola etusivun uutisissa! Ensin kiellettiin lapsilta joulujuhlat, ja nyt huumekaupan keskuksista Suomen suurimpia.

Postin mahdollisten tukilakkojen alkaessa on oikeus ja kohtuus, että nämä liitot maksavat myös yrityksille menetetyt tulot, mitä lakko aiheuttaa. On kumma, kun puhumalla ei saada asioita kuntoon.

TEM ja TE-toimistot seuraavat vain katseella, kuinka härskisti vuokratyövoimaa käyttävät firmat hyödyntävät niin sanottuja työntekijöitään välistä vetämillään ansaitsemattomilla ansioilla.

Ei lisää pakolaisia! Ei! Kelakaan ei enää ole se laitos, miksi se aikanaan on perustettu. Oma oikea Kela suomalaisille. Nykyinen vieraslajien rahanjakotoimisto.

Kyllä taas haisee Kaakkois-Suomen tv-uutiset. Pelkkää Itä-Karjalaa ja Kotkaa, vaikka ratauutiset ministerin möläyksinä. Missä ovat suuren Pohjois-Kymenlaakson positiiviset teot ?

Kreikka—Suomi-ottelussa olisi pitänyt olla suomalainen kommentaattori. Pasi on loistava.

Kunniakas työväenliike ja alkiolainen Maalaisliitto rakensivat Suomen sodan raunioille. Sitten tuli kok, rkp ja ilkkaparviaiset ja myivät meidät pilkkahintaan kavereilleen. — Kansa kohta kaduilla!?

Mitä Laesterän raportti sisältää kaupungin johtoportaan koosta?

Eikö Suomessa olekaan enää uskonnonvapaus? Pieni vähemmistö terrorisoi joulujuhlien viettoa kirkossa, törkeää.

Rahaeliitti palkkaväen "verta juo". Paluu diktaattorien 30-luvun eurooppalaisuuteen? — Pihkalan kaartit lakonmurtajina

Hyvä Kouvolan kerman ratkaisu kaupungin ahdinkoon. Konsertilla talous kuntoon — ei muuta kun flyykeli soimaan ja silinteri kiertämään.

Saastuuko pieni koululainen kirkkotiloissa vietettävästä joulujuhlasta? Kyseessä koko kristikunnan suuri juhla, Rauhanruhtinaan syntymäjuhla. Miksei saisi iloita sitä?

Kenen etua se ajaa, että koulujen turvalliset yhteisöt, luokat ynnä muut hajotetaan? Opetushallituksen ihmiset juoksevat jonkin harhakuvitelman perässä.

Kouvolan päättäjille ja kouluille kiitos, että ette ole lähteneet tähän "seinättömien" koulujen villitykseen. Lapset tarvitsevat rauhallisen ja turvallisen paikan oppimiseen.

Nykyään opiskelijoista 68 prosenttia sanoo, että ei voisi opiskella, ellei kävisi ansiotöissä. Ei ihme, että valmistuminen kestää. Miksi tämä "vauras" yhteiskuntamme ei pysty parempaan?

Edellinen sovittelija oli selkeästi EK:n leiristä (palkittiin myös). Miten nykyisen puolueettomuus? — Oikeusvaltioko?

KS 19.11. "Tavoitteena Kouvolaan yli 120-paikkaisia päiväkoteja, sillä ne ovat kooltaan järkeviä." Kenen kannalta? Lastenko? — Epäilevä Tuomas

Linnoissa herrojen flyykeli soi rahvasta joukossa ei näy

Kertokaa ihmeessä, miksi Kouvola aikoo kolminkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän? Mitkä tahot tätä aikomusta ajavat? Kaupunkilaisten hyväksyntää tuskin tulee.

Lehtomäessä erään kerrostalon ikkunasta heitetään ruuantähteet maahan linnuille rotille ja hiirille.

Kuusankosken uimahalli lopetetaan, sillä Kouvolan kokoomukselaiset haluaa kyykyttää Kuusaan demareita. Kimolan kanavakin olisi kelvannut, jos olisi tehty Käyrälammelle. Muistetaan ensi vaaleissa. Awink.

Metsänomistajien pitäisi käyttää omaa järkeään eikä uskoa "hyvää tarkoittavia" neuvontajärjestöjä!

Sarkolan koulun voisi jo nyt rakentaa 1 000 oppilaalle sopivaksi. Ensi vuonna kouluverkkoa saneerattaessa voisi kaikki radan eteläpuolella asuvat oppilaat siirtää sinne.

Veronmaksajat Suomessa pienryhmien ja ammattiliittojen armoilla. — SJ

Miksi parjaatte kaupunginjohtajaa? Hän todella yrittää pelastaa Kouvolan. Ei ole hänen syynsä, kun kovapäiset kyläpoliitikot eivät ymmärrä. — Spectator

Jaha, kaupunginjohtaja käyttää iänikuista "ei tietenkään voi" -sanontaa, jolla voi helposti vähätellä kysyjää, poliitikothan vähättelevät muita ihmisiä myös "tottakai on niin" -sanonnalla.

Vai että ministerin pitäisi pakottaa ihmiset töihin, ja lakko muinaisjäänne. Ei oli epäilystäkään, mitä puoluetta kirjoittaja kannattaa!

Luetuimmat