Napakat: On typerää kuvitella kiinalaisen lainarahan olevan vastikkeetonta

Neljä viikkoa kestää, kun pääsen terveyskeskuksen lääkäriin! Kyllä on huonosti julkinen terveydenhuolto Kouvolassa! Siinä kerkeää jo sairaus edetä eikä päivystyskään huoli. Olisikohan kaupungista muutto edessä!

Kouvolan hallitus maksattaa lapsilla ja nuorilla omat mokansa! Eiköhän heidän sen sijaan pitäisi kaivaa omaa kuvettaan?

Kauppalankadun kaahaus saatava loppumaan. Liikennevalot vikatikki. Käy sama kuin Kouvolankadulla, kaukaa nähdään että vihreä palaa niin talla pohjaan! Ympyrä hyvä, on pakko hiljentää!

On typerää kuvitella kiinalaisen lainarahan olevan vastikkeetonta. Eräs Afrikan maa joutui luovuttamaan aluettaan kiinalaisten uudeksi satamaksi velkojensa pantiksi. Todella härskiä!

Onko kaupunkilaisilla tietoa, mitä ihmettä sinne aseman eteläpuolelle rakennetaan. Tulisi valmista, niin selviäisi. Sitä on vatuloitu vuositolkulla, ei vaan valmista tule.

Suomeen uusi sellutehdas kiinalaisrahoituksella! Pidän Jukolan Jussejakin järkevimpinä kuin näitä nykyisiä pellehermanneita.

Kotkassa vuosikortti uimahalliin maksaa 165 euroa. Kouvolassa vuosikorttia ei enää saa. Halvin vaihtoehto Kouvolassa on 50 kerran kortti, 198 euroa.

Ei kukaan odota maaseutukyliin samoja palveluita kuin kaupungin keskustaan. Silti ihan joka katulamppua ei tarvitsisi viedä, ja erityisesti julkiset kulkuyhteydet pitäisi järjestää toimiviksi.

Kouvolan liikuntatoimi ei ajattele liikuntavammaisia. Emme pääse rannoille, eikä esteelliseen Urheilupuiston uimahalliin. Muut suljettu kesällä, Koria heinäkuussa. Mie ja muut

Kotkassa liikuntaesteetön halli, avustajana mies, maksu 2 euroa. Kouvolassa ei hyväksytä naiselle miesavustajaa, vaikka ystävät auttavat tarvittaessa pukuhuoneessa.

Aika kovapalkkaista väkeä Kouvolan hallinnossa, jos vain yhdeksän irtisanominen riittää lääkkeeksi talousvajeeseen! Hyvä alku kuitenkin.