Napakat: Voisiko Kuusankosken uimahalliin saada enemmän ja parempia pesuainepulloja?

Tuskin postilaiset ministerin päätä silittävät tämän tehtyä täydelliset lehmänkaupat palkoista kahden vuoden päähän. Jos jotkut kuvittelevat demareiden olevan pienituloisten asialla, on kyseessä täysharhautus.

Voisiko Kuusankosken uimahalliin saada enemmän ja parempia pesuainepulloja? Niitä on aivan liian vähän, jotta kaikki voisivat niitä käyttää.

Kiitos Poksin osasto 2:n hoitajille, iloiselle lääkärille sekä muille hoitooni osallistuneille. — Voikkaan Otto

Sinä, joka haluat palvelut sinne, missä ovat asukkaat, kerää talkooporukka ja tehkää yhdessä. Niin mekin olemme taajamissa tehneet, kaupungin pienellä avustuksella. Maksavatko siellä kaikki myöskään veroja?

Kymijoen myrkkyjen keittäjät syyttömiä. Hämmentäjiä rangaistaan? — Jaakko

Jos Kuusankoski-Seura tai jokin muu julkisyhteisö avaisi tilin 7-pylväälle, kilahtaisi heti pesämunaksi 100 euroa. Samalla haastaisin myös liikelaitokset, eritoten ulkoistetun Kymiyhtiön.

Jos totta, niin eiköhän yli 65-vuotiaat omaishoitajat ole virkistyksensä ansainneet. — Kateus vie kalatkin vesistä

Luulisi Joukon lääkärinä tietävän, että ei valtimovuotoa lomautuslaastarilla pysty tyrehdyttämään! Rohkeutta päätöksiin.

Korjaus aiheellinen: Kummelin edessä melkoinen monttu kaivon kohdalla. Kouvolankatu.

KSS Energia kirkastaa asiakaspalvelun — onko ollut kovinkin sameaa, vai peräti pimeää.

Nyt on kaupungin työntekijällä ajatusvirhe. Kaupunki olemme me kaupunkilaiset ja te olette töissä meillä. Siis kenen vika jos tulosta ei tule. — MJ

Kuka voi kadehtia yli 65-vuotiaan saamaa pientä taukoa raskaan hoitotyön 24/7 välissä? Lapset pääsevät harrastuksiin omineenkin, mutta hoitaja on sidottu kotiin hoidettavan luokse. — Olisikohan sinusta

Miksi kuskaat jätteesi metsäautotien varteen? Pian siellä on puomi, enkä pääse sienimetsään. Ja sinun on ajettava jäteasemalle. Kuka voitti?

Minä, veronmaksaja, autan riittävästi Kouvolan taloutta maksamalla veroni säntillisesti. Siksi sinullakin, kaupungin työntekijä, on työtä. — Spectator

Voisiko Kuusankosken uimahalliin saada enemmän ja parempia pesuainepulloja? Niitä on aivan liian vähän, jotta kaikki voisivat niitä käyttää.

Jos on tarve mennä Poksin labraan aamulla, varatkaa eväät mukaan. Ai mutta eihän monet saa syödä ennen kokeita. Varatkaa ainakin oma istuin.

Hyvä mielipide napakoissa palmuöljyn käytöstä! Se on lisäksi kovaa rasvaa ja nostaa kolesterolia.