Napakat: Ihmisiä syyllistetään turhaan hamstrauksesta

S-ryhmällä liehuivat vain "omat" liput saloissa, kun muut liputtivat talvisodan päättymisen kunniaksi!

Susi vai koirasusi, jonka olemassaolo on ihmisen typeryyttä. Ihminen on vaarallisempi ihmiselle kuin susi koskaan.

Törkeää, että Kansalaisopiston kurssit jäädytetty, eikä maksuista anneta hyvitystä. Näin kaupunki säästää opettajien palkat ja opiskelijat maksavat. Jos koulut ovat auki, niin miksei opisto? Aikuisia opiskelijoita...

Nostakaa kiireesti vessapaperikoneiden nopeuksia! "Hätä" on yllättänyt kansan.

Hyödytkin ilmi koronaviruksesta. Viisaat ynnäpäät laskemaan paljonko hiilijalanjälki pienenee liikkumisten vähetessä telluksella?

Käsikauppalääkkeiden ylimitoitettu mainonta televisiossa pitäisi lopettaa pysyvästi.

Toivottavasti tupakat loppuvat kaupasta.

tupakkaterroristin naapuri

Ei hätää. Korona on kiinalainen eli ei kestä pitkään!

TPa

Suomen viranomaiset ei tee mitään suurta päätöstä. Pitää odottaa, että muut ympärillä ja Pohjolassa tekevät ensin. Etenkin Ruotsi. Sitten mennään määkien perässä ja myöhässä. Näin se menee. Miten se metrin väli toiseen toimii, muuten kun bussipysäkillä siellä missä ei ole mitään? No maaseudulla, mistä kaikki muukin on viety.

Olen säästänyt kuitteja. Aika härskisti nostettu hintoja ainakin K-ryhmän kaupoissa. Ottakaa ihmiset aina se kuitti. Kaikissa tilanteissa. Paljon virheitä, aina kaupan hyväksi. Koronalla nyt helppo vedättää, ostetaan paniikissa, makso mitä makso. Minä olen kyllä hereillä...

Kovasti ollaan huolissaan vanhuksista koronan takia. Minä olen huolissani lapsien ja nuorten ihmisten takia. Kaikki ovat arvokkaita, mutta kun katson tulevaisuuteen. Heissä on kaikkien toivo ja se tulevaisuus.

Kiitos KooKoo mahtavasta kaudesta! Valmennus ja pelaajat täyttä timangia! Vahva usko että KooKoo on playoff-joukkue myös ensi kaudella ja tulevilla kausilla. "Poika" kotiin.

fani

Koulut on harvoin rakennettu niin, että kaikki 500 oppilasta olisivat samaan aikaan samassa tilassa, sanoi opetusministeri. Minun koulussa 400 oppilasta on kaikki välitunnit samassa tilassa. Pelottaa!

Kyllä ne oli ihmiset, jotka hyllyt tyhjensi!

Hyvät elimäkeläiset lukiolaiset, menkää vaan jatkamaan opintojanne Iittiin kun teidät ajetaan täältä Elimäeltä pois.

Kyllä kororonaepidemia jatkuu ainakin 3 kuukautta, luultavasti vuoden loppuun, niin ehtii antamaan lomautusilmoituksen työntekijälle kuukautta ennen.

Kouvolan srk ei taaskaan kanna vastuuta. Jumalanpalvelukset järjestetään, vaikka kaupungin pienetkin yleisötilaisuudet peruttu. Etelä-Koreassakin koronaa levitti uskonnollinen yhteisö.

Aiheuttaako koronavirus jo kaukaa ennakkoon jonkinlaista mahatautia myös, kun wc paperia pitää olla jopa satoja rullia varalla?

Asun Kouvolassa ja saan hoitoa ja apua. Ei tarvi olla pakolainen.

Turhaan ihmisiä syytetään hamstrauksesta. Jos kerran sairaana tai karanteenissa pitää perheen pysytellä kotona kaksi viikkoa, niin pakkohan kotona on olla ruokaa ja tarvikkeita. Kun kaikki perheessä eivät sairasta yhtä aikaa ei kaksi viikkoa kotona riitä kuin sinkuille. Viranomaisten ja median moittiva viesti tässä asiassa on epälooginen.

Suomen puolustusvoimat etsii uutta hävittäjää 6:sta eri tarjokkaasta. Amerikkalaiselle hävittäjälle F-35 Lifthing Forcelle on suotu oikeus pyörittää TV:ssä viikottain hävittäjän mainossarjaa "Top-Gun – todelliset taistelulentäjät"! Onko oikein muita vaimistajia kohtaan?

J.S

Nyt äkkiä harrastuspaikat ja koulut kiinni että saadaan pysähtymään. Miettikää uimahallien kosteutta, luulisi siellä elävän pöpöt tai entäpä keilahalli, aivasta käteesi ja työnnä sormet pallon koloihin. Ai mikä bakteerin kasvupesä siellä koloissa. Yök.

Ei sitä tavallista flunssaakaan kukaan itselleen halua, joten yskikää hihaan. Ei pitäisi olla vaikeaa.