Napakat: Sähköpotkulaudat eivät kuulu ajotielle

Ihmetyttää tämä itäratalinjaus. Kouvolaan nousee suuri rautatieterminaali. Täällähän on tavarajunat on kohta henkilöliikenteen tukkona.

Ei huolta Elimäellä! Susi, jolla on nokka on vaaraton nokkasusi. On erikoisia muitakin: pahkasika, virtahepo, saarikettu, poliisikoira, punasusi, harmaasiippa, aviosiippa, arokissa jne.

Koiristako se virus on sitten lähtenytkin! Luin netistä. Ulkomailla paljon kulkukoiria. On jo jollain piskillä todettu. Samoja sivettitikissojahan ne toreilla lipoo, kun ihmisetkin. Ja kärmeitä ym. herkkuja. Koirat verolle Suomessa heti. Saa valtio rahaa. Tumpelotoimintaa. Koiria jollain neljäkin, kauhistuttava näky. Lehmän kokosia.

Sähköpotkulaudat ym. potkittavat eivät kuulu ajotielle! Ahdinkadulla pojat näillä hurjastelee. Poliisin otettava tiukka linja tässä. Liikenne menee aina vain holtittomammaksi!

Miksi voimme huonosti, mielenterveysongelmat lisääntyvät hälyyttävästi? No eipä ihme kun Suomesta on 30v tehty Amerikka ja vain sen pahimmat puolet on omaksuttu.

Marita Toikka, älä luovuta! Seuraavissa kuntavaaleissa äänestämme joukolla pois kaikki yhteistyökyvyttömät, itse itsensä kruunanneet kyläpoliitikot väriin katsomatta!

Yhdistetyn miehillä ei edes kunnioitusta ruokailua ja ruokaa kohtaan. Syvemmälle ei lippistä syödessä enää saa! Vai vaatiiko sponsori, että lippis 24/7?

Kinnolla siis 1 500 asiakaspalvelutapahtumaa vuodessa eli noin kuusi päivässä. Ja henkilökuntaa lähes 40. Taisi Kari Kylliäinen kirjoittaa asiaa.

Helminen, Nyberg tai Larikka pormestariksi. Tai Husu. Älä jätä meitä Kaupungin Johtaja.

Moision kartanohan on Elimäen puolella, ei voitu siirtää manskille. Myydään pois.

Anjalan Ruokosuolla täytyy käyttää hengityssuojaimia. Syynä ei koronavirus vaan ihan jokapäiväiset kasvihuonepäästöt. Savustukseen kyllästyneet.