Napakat: Vuodesta toiseen sama laulu. Koplan niin sanotut luottopelaajat hyytyvät ratkaisujen hetkillä

Todella valeuutinen, että lyseon lukio menestynyt huonosti kirjoituksissa. Lyseon lukiota ei enää edes ole, eikä STT:n vertailu tutkinut absoluuttista menestystä kirjoituksissa.

Jos ei mene kirkkoon, vika ei ole sisällössä. Ulkopuolelle jäävä ei osaa arvostaa perinteitä ja sisäistä rauhaa, jota kirkko tarjoaa kaiken sekamelskan keskellä.

Persujen kannatus nousee vaan. Jokohan suomalaiset veronmaksajat oivaltavat, että heidän maksamansa verot tosiaan ovat vain heitä itseään varten.

Lakkauttakaa vaan Inkeroisten ja Valkealan uimahallit ja tehkää uusi, mutta tehkää se Myllykoskelle. Saavat keskuskouvolaisetkin vuorostaan vähän liikkua.

Eipä ole kukkuramäkeläisiä älykkyydellä siunattu. Päiväkodin kuten muidenkin palveluiden läheisyyshän nostaa asuntojen arvoa. Toivottavasti ne nyt laskevat.

KPL, nyt kilautus Patrik Wahlstenille. Pätevä lyöjäjokeri häntäpään porukassa.

Vuodesta toiseen sama laulu. Koplan niin sanotut luottopelaajat hyytyvät ratkaisujen hetkillä. — Suomen mestari.

On sillä lyöjäjokerilla ainakin se vaikutus, että viime syksynä mentiin finaaliin, nyt jäätiin välieriin. Markus Hallasuo ja Patrik Wahlsten hyviä vaihtoehtoja, verkot vetämään.

Hyvin maalitettu PAU:lta: Postin toimitusjohtaja vaikeuksiin ja valtio menettämään johtajan palkkiosta saatavat suuret verotulot.

Koiravero takaisin. Koirattomat maksavat koiraharrastajien ulkoiluaitaukset, uimapaikat ynnä muuta. Veroa niin paljon, että tuottoa tulee, nettiaikana helppo periä. Urrrrr.

Keskustan puoluekokouksen kunniaksi Valkealan entisen kunnanviraston seinään muistolaattaan nimet, ketkä äänestivät kuntaliitokseen puolesta. — Kepulaiset kultaisin kirjaimin

Syksy tulee ja paljon nähtävää ja kuultavaa; Kymi Sinfonietta, operettia, konsertteja hyviltä artisteilta, teatteria, esitelmiä. Oopperaesityksiä, elokuvaa elokuvateatterissa ja hyvä kirjasto samassa pihassa.

Amazonin sademetsien tuhoamisen lonkerot ulottuvat Kouvolaankin. McDonalds ja Burger King käyttävät lihaa, jota tuotetaan raivatuilla sademetsäalueilla.

Luetuimmat