Napakat: KPL:n pelissä yli 2 500 katsojaa, turvaväleistä ei tietoakaan

Eikö Kotiharjuntien risteykseen tulevan linja-autopysäkin tekijät voisi käydä katsomassa mallia Valimontien pysäkistä? Taas ollaan tekemässä sellaisia kulmia menosuunnasta, että pysäkille ajo on mahdollisimman hankalaa.

Miten hienosti Claes Andersonilta sanottu: "nuoren ihmisen luonnollinen oikeudentaju". Nykytyöelämä ja yhteiskunta voivat tuntua nuorista mahdottomilta tai luotaantyöntäviltä juuri siksi, että ne ovat ristiriidassa oikeudentajun kanssa.

SDP ei ole enää työläisen puolella, putki pois, miten työssäjaksaminen, velvoitetyö pois, voi voi, en äänestä.

Hei kaikki kanssakulkijat. Eiköhän tehdä kompromissisopimus ja alamme käyttämään niitä maskeja kun meille kaikille niitä on tullut hamstrattua. Yhteispelillä sujuu kaikki paremmin. Tehdäänkö näin.

VS

Hieno pesismatsi Kouvolassa, jonka parempi joukkue voitti. Yleisöä noin 2 600 ja yleisöennätys lähes 6 000? Turvavälit, maskit ja oliskohan tuo yleisömäärä ollut sittenkin vähän suurempi (+ kausikorttilaiset)?

20.9. KPL:n pelissä yli 2 500 katsojaa. Turvaväleistä ei tietoakaan. Ei voinut ollakaan, kun katsomot oli lähes täynnä. Laskin, että betonissa oli 15 tyhjää tuolia! Vastapäisestä katsomosta ei ollut löytyä paikkaa, kun tulin viittä vaille.

Hieno oli katsoa Jymyn nuorten miesten peliä. Joukossa monta alle 20-vuotiasta ja tähtenä 17-vuotias lukkari. Jos oikein muistan niin KPL:n juniorit ovat voittaneet lajin suomenmestaruuksia useana vuotena. Missä he nyt ovat?

Nyt jään vain odottamaan, miten korona leviää Kouvolassa KPL:n pelin jälkeen. Sunnuntaina katsomot olivat muutamaa paikka vaille täynnä. Missään ei huolehdittu turvaväleistä. Miten katsomoissa sai olla yli 2 500 katsojaa? Vastaa KPL.

Vihreät ajaa Suomen konkurssiin omilla touhuillaan.

"Hanhipelto"

Tuliko mustalle farmari-Volvo-kuskille hyvä mieli, kun ajoit siilin yli torin ylälaidassa maanantaiaamuna? Hiljentämiseen olisi ollut aikaa kun muuta liikennettä ei ollut.

Höh, paljonkohan "asiantuntijalla" on viikkotyötunteja? Miinus kahvitunnit jokaisen 45 minuutin jälkeen, miinus ruokatunti jne. P.S. Kannattaa tutustua progressiiviseen verotukseen.

Opettajilla on saman verran vuosilomaa kuin muillakin ihmisillä. Koulujen loma-ajat ovat keskeytyksiä työstä. Palkka lasketaan vuoden työn mukaan ja jaetaan eri kuukausille. Muutoin opettajat olisivat ilman palkkaa kesällä. Jos opet lomautettaisiin kesällä, vietäisiin palkka tehdystä työstä.

Lopettakaa jo se opettajien dissaaminen. Kuinkahan moni teistä osaisi lukea ja kirjoittaa näitä napakoita, jos opettajia ei olisi?

Mitä eroa on jos laulaja laulaa vievänsä "saunan taakse" tai perussuomalainen tekee saman. Eikös se ole sama asia. Voihan se pussata persukin.

Mistä Kouvolassa voi ostaa pahvipaketteja tavaralähetyksiä varten, ettei sitä varten tarvitse ajaa Veturiin saakka?

Ratkaisu keskusteluun opettajien palkoista, lomista, etäkouluepäonnistumisista, lähikouluepäonnistumisista, lomautusten epäselvistä vaikutuksista oppimiseen. Suljetaan kaikki Kouvolan koulut! Rahaa säästyy, kateellisuus vähentyy ja kaikki on hyvin. Kuka edes kouluja tarvitsee?

Voi tätä ihanuutta: TV2:n aamujumppahetket ma-pe näytetään taas. Kyllä ehdin kaivatakin!

Kiittäen mummi 81v.

KPL Haimi, finaalipeleissä realismi käteen, ei todellakaan supervuorossa pallon pudotuksia! Vilkaisu taakse, ei peiliin, sen aika on myöhemmin. Jättiyleisö takanasi odotti mestaruutta! Vielä on yksi...

Kyllä nuoret koulutetut ihmiset hoitavat maata paremmin, kuin toisiaan rusikoivat persut ja odinit.

Onpa Iitillä varaa panostaa nuoriso- ja kirjastotoimen resursseja sateenkaarihömppään. Terveys- ja muihin palveluihin siis rahaa jatkossa riittänee.

Kopla vaihtakaa Saukko ykköseksi ja Mäentausta kakkoseksi. Saadaan enemmän tehoa etenemiseen.

RAW

Lähtökohtaisesti öö... niinku tota siis äää... voisiko puhua siis niinku tota asiaa? Se onkin hyvä kysymys? Se voi siis niinku tota ööö... olla aika siis ää... niinku tota aika haastavaa.

Kiitos Kouvolan pojille taistelusta HP:n noususta Superiin.

HP fanit