Napakat: Kiitos Kela jälleen kerran ei mistään

Hyvä, että A. Hyvönen Kausalasta tietää ilmastonmuutosasiat paremmin kuin ilmastotieteilijät. Ollaan siis huoletta! Onhan se maapallokin oikeasti pannukakku, vaikka tieteilijät muuta väittävätkin.

KPL:n pelissä olisi mukava käydä, jos ei tarvitsisi kuunnella vokaalinvenyttäjän ulvontaa. — Lukkari

Nopeusrajoitus ilmoittaa tieosuuden suurimman sallitun nopeuden, eli se että itse tykkään ajaa varmuuskertoimella jonkin verran alle rajoituksen ei oikeuta ohittelemaan! — Rauhallinen

Kiitos Kela jälleen kerran ei mistään. Kenen asialla te olette? Työttömäksi jäätyäni en ole oikeutettu saamaan teiltä rahallista tukea, onnekseni löysin uuden työpaikan ilman ”apuanne".

Jatkuva uteleminen on sivistymätöntä!

Kiitos Valkealan kesäteatteri hienosta Muistojen bulevardista. Oli kylmää ja vettäkin satoi, mutta upea esitys lämmitti.

Majuri (evp) se onkin todellinen ilmastoasiantuntija — hoh hoijaa.

Perusteeton salaliittoteoria: tutkijat saavat rahaa ilmastonmuutoksesta hyötyviltä tahoilta. Silloinhan tutkijat väittäisivät ilmastonmuutosta vaarattomaksi vaihteluksi, päinvastoin kuin nyt.

Kävin katsomassa Kymi Ringiä. Seisoin Lahdentien vieressä. Valtava hiekkamyrsky pyöri radan yllä. Hampaissa rahisi hiekka. Miten siellä voi ajaa, jos sattuu tuulemaan, kun irtohiekka levisi myös radalle.

Olipa taas "ovelasti muotoiltu puhe: "Perussuomalaisten kannatuksen nousu johtuu monen mielestä siitä, että nykyhallituksen vaalilupaukset näyttävät karahtaneen kiville jo heti alkuvaiheessa.”

Olihan siellä Jurvan rallicross-kisoissa muitakin kouvolalaiskuljettajia. Heidänkin sijoitukset olisi voinut kertoa.

Eiväthän suomalaiset osaa konserteista nauttia. Istutaan kuin kirkossa! Katsokaapa ohjelmaa Skansenilta, siellä yleisö elää täysillä mukana!

Aivan loistava kesäteatterielämys Valkealan kesäteatterissa 30.7. säästä huolimatta. Iso kiitos näyttelijöille ja koko tausta tiimille. — Jouni, Koria

Luetuimmat

Kommentoidut