Napakat: Kuulutko niihin onnellisiin kaupunkilaisiin, joilla on oma lähimetsä? Ethän pidä metsää kompostina, jonne kippaat puutarhajätteet?

Manskilla vesiaihe suihkuttaa vettä syyskuussa kilpaa taivaan kanssa! Heinäkuussa helteissä oli suljettuna! Herranen aika, missä on Kouvolan järki vai onko sitä ollenkaan.

Kiitos Kouvolan keskustan Postin työntekijöille! Olen aina saanut teiltä hyvää ja ystävällistä palvelua. Olisin niin mielellään nähnyt palvelun ja toimipisteen jatkuvan.

Siperia, Australia, Brasilia ja Kalifornia palaa. Paljon savua ja päästöjä. Ei hätää. Suomi pelastaa ilmaston lopettamalla liikenteen.

TA

On parempi olla vihainen kuin masentunut maailman ongelmien edessä. Viha antaa energiaa, jonka voi kanavoida toimintaan asioiden parantamiseksi. Masentunut ei jaksa toimia, vaan vetäytyy passiivisuuteen.

Kuulutko niihin onnellisiin kaupunkilaisiin, joilla on oma lähimetsä? Ethän pidä metsää kompostina, jonne kippaat puutarhajätteet? Se on paitsi rikos myös metsäluonnolle, tuhoisaa. Puutarhajätteet voi puoli-ilmaiseksi viedä jäteasemalle tai niille voi tilata noutopalvelun.

Hyvä KPL! Mutta... Katsomoissa ei minkäänlaisia turvavälejä, maskeista puhumattakaan!?

Miksei presidentti puutu tämän epäpätevän tyttöhallituksen toimiin? Velkaa otetaan suut ja silmät täyteen, pakolaisia raahataan Suomeen, tää poppoo ei ole saannut mitään hyvää aikaiseksi.

Kouvolan kulttuuritaloilla ei ole johtajaa, vaan vs. Tarkkuutta!

Koronaan uhrataan miljardeja, mutta pahempi tilanne on liiallisessa syömisessä ja ryyppäämisessä. Milloin puututaan tähän? Arvaukseni on, että eipä tohdita.

Öh, mikä sitten olisi mielestäsi oikeudenmukainen palkka asiantuntijatehtävissä toimivalle, jolla kuusi vuotta yliopisto-opintoja ja vastuu lapsista. Käteen jää 2 000 euroa, vaikka ikälisiä.

Ope

Hyvin sai Kopla kaikki liput myytyä nykyiselläkin kuuuluttajalla! Tsemppiä molemmille!

Harmajapää

Hallitus ottaa valtavan velan tulevien polvien maksettavaksi ja lupaa työllisyyden paranevan joskus tulevaisuudessa. Yhtälö on mahdoton, koska Suomeen ei tunnu syntyvän lapsia.

Kouvolan pitäisi löytää nimenomaan pysyviä säästöjä, lomautukset ovat laastaria. Kouvolassa valtuutettujen määräksi riittää hyvin 51 ottaen huomioon muun muassa sote-asioiden siirtymisen Kymsotelle. Valtuutettujen määrän vähennys on nimenomaan sitä pysyvää säästöä. Vähemmän on enemmän.

Äänestäjä

Kattelin noita netin ruokaohjeita Paista hetkipannussa. Kuorruta hetki uunissa. Katso vaikka loppu sähkölaskussa.

Rouvalle Kotka–Kouvola-junassa 17.9. klo 15.16. Tuomitsetko ihmiset, erityisesti nuoret, ulkonäön perusteella? Muista: Pukeudun tänään hymyyn, jonka eilen annoit minulle.

Minä kun oikein odotin sitä myrskyä, jotta olisin parista männystä päässyt eroon, joita ei muuten saa kaataa.

Luen lehdestä, että 90 prosenttia ruoan ympäristövaikutuksista syntyy ulkomailla. En ole sitä valinnut. Sen ovat valinneet miljoonilla pienillä päätöksillä teollisuuden ja kaupan ihmiset. Osakkeenomistajia palvellakseen. En minä.

Suomalainen pääoma hakeutuu nähtävästi ulkomaille, koska se ei investoi Suomeen. Se karkaa maasta, ei usko Suomeen, ei tunne isänmaata. Tuottavia yrityksiä tarvitaan, mutta niitä ei julkinen valta luo.

Sarkolan koulu, Inkeroisten yhtenäiskoulu, Valkealan monitoimikeskus... Mihin katosi taas tiili rakennusmateriaaleista? Täystiilikoulut, käyttöikä 100 vuotta. Helposti. Kysyy tiilihenkilö Korian tiilitehtaalta.

Kuinka moni suostuisi samaan kuin opet? Elo- ja syyskuussa maksetaan vain peruspalkka, ei mitään lisiä, opetusvelvollisuuden yli meneviä tunteja tai muita erikoistehtävistä saatavaa palkkaa. Lokakuussa vasta maksuun nämä. Kaksi kuukautta töitä ilman tienattuja rahoja.

En kadehdi, enkä valita. Olen työnteolla elättänyt itseni nuoresta sekä perheeni ja maksan loppuelämäni niitä ilmaisia korkeakoulutuksianne. Suku haukkui, jos pyysi apua, mutta aikuisena opiskelin, ja oma jälkikasvu on opiskellut avullani.

Opettajien lomautuksista on jatkuva polemiikki. Kertoisiko joku, miten asia on. Koulupäiviä on 190 ja lomaa 30 päivää. Mitä ne muut päivät ovat?

Miksi niin monet nuoret voivat huonosti? Onko syynä se, että yhteiskunnastamme on kehittynyt iäti kiihtyvän kilpailu- ja oman edun ajamiskulttuurin, jossa toisista huolehtiminen ja yhteinen hyvä on jäänyt "kakkoseksi"?

Yksityiset rakentavat uusia hoivakoteja ja vanhoja julkisia jätetään tyhjiksi, jäljet pelottaa...

Anteeksi vaan Antero... Mutta Kesko aloitti neuvottelut 2007 silloisen Kuusankosken kaupungin kanssa kauppakeskuksen paikaksi... Josta tuli Veturi...

Miten ihmeessä ennen päästiin kouluun, harkkoihin. Laiskat 17-vuotiaat ajaa autolla, pappa betalar ja äiti paijaa kultamussukkaa...

Born in the Voikkaa

Voi lomautukset! Yksinyrittäjä "lomauttaa" itsensä aina, kun on loma, ilman korvauksia ja toiminta pysähtyy. Kuka kuntouttaisi asiakkaitani silloin?

Opettajat huolissaan viikon lomautuksen tuomista oppimisvaikeuksista. Miten kesän muutaman kuukauden koululaisten etäopiskelun aikana, ei ollu näin iso huutelu silloin. Eräskin opettaja mainosti, kun on aikaa tehdä remonttia.

Järkipuhetta Leo Lindström; ylläpidetään nykyisiä liikuntapaikkoja ja ulkoilureittejä eikä haaveilla viihdekylpylästä tässä taloustilaneessa.

Suomen vankilaolot ovat rikollisille hylkiöille liian hyvät. Veronmaksajien rahoilla olisi tärkeämpiäkin kohteita. Ulkoistetaan vaikka Venäjälle tai Ukrainaan esimerkiksi. Tietäisivät mikä on oikea vankila. Saunan taus halvin.