Napakat: Eikö viimeistään nyt olisi aika vaihtaa Kymsoten kalliiksi ja toimimattomaksi käynyt sotku, vaikka Päijät-Hämeeseen?

On tämä Kouvola ihme rautatiekaupunki. Kaikki vanha pois.

Terveyspalvelut, joita kaikki tarvitsevat ja käyttävät tai kulttuuri, kuten museot, joita harva käyttää ja kukaan ei tarvitse. Arvovalintahan se on.

Kaupungin talous kuralla: lomauttakaa kaupungin työntekijät muutamaksi viikoksi, opettajat kesällä. Valtuustosta liiat pois. — Järki käteen

Elimäen yläasteen sijainti. Kannattaa katsoa (esim. peda.net) paljonko oppilaita on ala-asteilla Korialla ja Kirkonkylällä, koska hehän sitten siirtyvät yläasteelle. Kirkolla kahdeksan luokkaa eli osassa ikäryhmiä vain yksi luokka. Korialla 18 luokkaa. Ehkä on turha vertailla, missä yläasteen pitäisi sijaita.

Jos Kouvolan lepsuilla päättäjillä ei ole muuta keinoa talouden tasapainottamiseen kuin veronkorotukset, niin kohta ollaan tilanteessa, jossa viimeinen sammuttaa valot. — Huolestunut

Hyvät Kouvolan päättäjät, eikö viimeistään nyt olisi aika vaihtaa Kymsoten kalliiksi ja toimimattomaksi käynyt sotku, vaikka Päijät-Hämeeseen? Kulkuyhteydetkin paranisivat.

Huumekuolemat ja -käyttö lisääntyneet huomattavasti. Muut haitat myös varmasti. Vihreät ajaa käyttöä lailliseksi. Täysin vastuutonta ja uskomatonta!

Jos uusi logistiikkaterminaali päätetään rakentaa, on samalla päätettävä, kuka maksaa epäonnistumisesta.

Olisikohan järkevämpää nostaa veroäyriä, ettei tarvitsisi viedä palveluita kuntalaisilta. — Kuusaalain

Kaupunginjohtaja Toikan aikana kaupungin talous on vajonnut synkkiin tummiin vesiin, josta paluuta entiseen ei enää ole. — Hill