Napakat: Mikä pakonomainen tarve on matkustaa tässä tilanteessa? Eikö voisi ajatella hieman nenää pidemmälle, jotta selvitään tästä tilanteesta ilman uusia rajoituksien tiukennuksia.

Napakat

Mikä pakonomainen tarve on matkustaa tässä tilanteessa?? Eikö voisi ajatella hieman nenää pidemmälle, jotta selvitään tästä tilanteesta ilman uusia rajoituksien tiukennuksia.

Kanavassa kaahaaminen on irrottanut pohjasta kaislanjuuripaakkuja ja uppotukkeja. Syytä varoa. Rajoitus on 9 km/h koko matkalta.

Onko tienpitäjä velvollinen poistamaan vieraslajit, esim. kurtturuusun tai lupiinin tienvarsilta? Siitä tulee iso urakka, kannattaa varmaan alkaa valmistella.

Mäentaustas on kovempi meno kuin Kymiringin radalla ,vauhtia ja meteliä riittää. Kukaan ei voi mitään, alaikäset kolperit vetää viritetyillä mopoilla . Kyllä alkaa hermo olla kovalla koetuksella.

Minulla riittää 60 euroa kuukaudessa ruokaan. Siihen sisältyy myös työpaikalla syötävät eväät. Olen yksin asuva ihminen. Tuon rahamäärän riittämisen mahdollistaa hyvä suunnittelu pitemmällä tähtäimellä ja kaiken ruoan kotona valmistaminen.

Huom vr! Poistitte junien aikataulut Kouvolan asemalta, ei edes taskuaikatauluja tarjolla, tämä on asiakaspalvelua vai mitä VR?

AV.

Maankäyttö- ja rakennuslaki 166 pykälän mukaan rakennus ympäristöineen on pidettävä sellaisessa kunnossa, että se ei rumenna ympäristöä. Eikö em. pykälä koske Viulukujan jätekasaa?

Lauantaisen Kouvolan Sanomien etusivun mainos julisti: Back to school! Eikö sitä kannata ilmoittaa suomeksi? EU:n alueella englannin arvo heikkenee.

Kävin lomautuksesta huolimatta mittaamassa luokassa pulpettien (turva)välit: 42 cm. 25 oppilasta/pulpettia. Opepöytään väli 25 cm. Joku viranomainen sanoi, että koulun alun suunnittelu on tehty hyvin ja kaikkeen on varauduttu. Miten "opiskellaan väljästi" toteutuu luokissa?

Leo Lindströmin (ps.) hienojen kouluajatusten toteutuminen vaatisi sen, ettei opettajia lomauteta.

Jokaiselle pesäpallon tulialueella toimivalle kypärät kuten baseballissa Tavataan pp-stadionilla.

Ex-sieppari

Jos korttimaksu ei meinaa onnistua, summa menee kahdesti tililtä jne.. Ota yhteys pankkiin.

Kokoomus vaatii koronakriisin täyttä korvaamista erityisesti yrityksille. Keinoiksi eivät kelpaa verotus eikä velanotto. Mikä jää? No oikeiston ainoa konsti eli leikkaukset koulutuksesta, lapsilta ja vanhuksilta.

Toivottavasti Suomen hallitus ja terveysviranomaiset eivät usko Ruotsin valtinonepidemiologin puheita. Kyseinen joutaisi mielentilatutkimukseen muutenkin. Sen verran kyseenalaista koronatoimintaa taholtaan ollut.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset