Napakat: Voisivatko lukion opettajat pitää etäyhteyden auki oppitunneilla, jotta kotonakin olevat oppilaat voisivat osallistua?

Miten Kouvolassa ei voi koronan yhteydessä puhua maahanmuuttajista kun tv:ssä pk-seudun infossa asiasta puhutaan avoimesti.

Ei ole ihme että Kullasvaaran terminaalialueen rakentaminen maksaa. Nyt puretaan ja siirretään näköjään kilometrien mittaista valmista kenttää muualle.

Poika kävi innolla futistreeneissä 3-4 kertaa viikossa ennen näitä yhdistymisiä. Totesi ettei siellä enää ole kivaa. Eikö se juuri ole tärkeintä pienten lasten harrastuksissa, että on kivaa?

Ikkunoiden huurtuminen kerrostaloissa johtuu useimmiten siitä, että asukkaat sulkevat korvausilmaventtiilit. Näin tehtynä koko järjestelmä sekoaa. Ilmastointi joutuu ottamaan korvausilman postiluukkujen kautta rappukäytävästä. Voi toki se johtua muustakin, harvoin kuitenkaan ikkunoista...

Anteeksi, taisin hermostua turhaan. Hyvinhän kotihoito hommansa tekee.

Asiakaspalvelija

6 kunnan Kouvola on ollut epäonnistunut projekti! Se on ollut ns. puuhastelua keskusta-alueella veronmaksajien rahoilla ja unohdettu täysin kehityksen kokonaisvaltaisuus. Taajamat, kylät ja maaseutu on ollut maksajan ominaisuudessa saamatta rahalleen mitään katetta.

J.S

Kouvolan uusi nimi peräänajokaupunki.

turvavälit

Kymsote: antakaa maskimääräys. Se on lujempi kuin velvoittava suositus.

Sinä, joka et pidä maskia siksi, että epäilet auttaako se sinua, etkö voisi ajatella vähemmän itsekkäästi, mikä ihme ihmisiä vaivaa?

Se ihmetyttää pientä ihmistä, kun kulttuurilaitokset toisensa perään nyt kuuluttaa tappioitaan ja itkee valtiota apuun. Valtio ja kunnathan niitten toiminnan muutenkin rahoittaa. Lisääkö pitäis tukea saada, hä?

Surukseni seuraan tilannetta, jossa vihervasemmisto petaa persuille oikein rökälevoittoa kevään kuntavaaleissa. Kuinka se sitten tapahtuu? Unohtamalla ne perusasiat, jotka ovat edelleen tärkeitä tavalliselle ihmiselle. Unohtamalla sen, että pitää ensin omistaan huolta ja vasta sitten vieraista. Skarpatkaa, hyvät ihmiset.

Olipa hieno ottelu Kouvoilla perjantaina. Hyvää taistelua ja heittäytymistä, vaikka pisteet jäi saamatta. Vielä se palkkio tulee, uskokaa pois pojat!

Rotat liikkeellä, loukut käyttöön, kun kissat eivät saa hoitaa työtään!

Voi Spectator, ne kanavan rahat oli kertainvestointi, eikä siellä ole mitään valtavaa hiekkakenttää. Kannattaisi käydä katsomassa ennen kuin kirjoittaa.

Voisivatko lukion opettajat pitää etäyhteyden auki oppitunneilla, jotta kotonakin olevat oppilaat voisivat osallistua. Eikö kaikki tunnit voisi pitää niin, että videoyhteys on auki? Esimerkiksi Kulosaaren lukiossa Helsingissä etäyhteys on auki valtaosalla oppitunneista. Miksi Kouvolassa etäopetus on sitä, että annetaan tehtäviä itse tehtäväksi. Missä opetus?

Kehitysvammaisuus ei valitettavasti kiinnosta ketään, joten rahoitusta ei löydy. Kulttuurikenttä sitä vastoin saa kohtuutonta huomiota ja sen rahoitukseen löytyy aina tukea etenkin julkisista varoista – ja ah, niin sydämellisiä palopuheita. Kuvitellaan, että kulttuuri kannattelee kaikkea ja ennaltaehkäisee pahan, kun muut täällä unohdetut yrittävät selvitä päivästä toiseen. Tarvitaan oikeita tekoja, ei näytelmiä eikä kotkalaisia viuluviikareita.

Ydinkeskusta ry voisi mainostaa myyjäisiä edes vähän, voisi tulla ostajia. Saisivat myyjät edes vähän katetta, on kuulemma sen verran poskettomat hinnat myyntipaikoissa.

Vai kunnostellaan keskustan kuntopolkuja. Ei paljon yllätä. Haja-asutusalueella on ryhdytty sammuttamaan jo valotkin.

Otsalamppukuntoilija Tuohikotista

Terveys vai Suomen talous? Terveys on järkiperäistä ja talous on terveyden kustannuksella toimivaa ahneutta. Ahneus vie kuoleman tielle, Covid-19 invalidisoi ja tappaa! Tuet ei kuulu voittojen haalimiseen yrittäjälle, vaan toiminnan ylläpitämiseen ja vain elin -kustannuksiin. Jokainen väärin käytetty tukieuro on tarkistettavissa ja väärin käytetty euro palautettavissa. Toimithan sinäkin oikein. Elämä on meille tärkein.