Napakat: Kyllä kelpaa ajella Kymenlaakson uusia ja korjattuja asfalttiteitä!

Kyllä kelpaa ajella Kymenlaakson uusia ja korjattuja asfalttiteitä! Tais olla edellinen hallitus joka sai sen aikaan!

Kovasti tämä Suomen uusi hallitus on huolissaan muiden kuin suomalaisten asioista. Kuka ne palkat maksaakaan?

Kymi Libri -kirjamessut — ei vain kirjamessut vaan upea, monipuolinen ja taidokkaasti toteutettu kulttuuritapahtuma! Hieno kokonaisuus. Kiitos!

Eiks Iitin kunnan vuokra taloille saa mitään järjestystä? Siellä huudatetaan musiikkia täysillä yöllä klo 23. Jotkut ei osaa noudattaa talon sääntöjä.

Eikö Helminen ja kaupungin palkalliset voisi ostaa itse t-paitansa. T. Itse ilman paitaa

Onko se tyylikästä, kun mies tuoksuu kymmenien metrien päästä kuin tuntematon kukka tropiikin?

Isis-taistelijat, -naiset ja -lapset ovat turvallisuusuhka suomalaisille. Heitä ei saa tuoda Suomeen. Kansalaisuus voidaan peruuttaa.

Jopas olikin hyvä kirjoitus lääkärin työstä. On hyvä kun joku uskaltaa sanoa. Pitäisikö siellä ”pääkallopaikalla” katsoa jonkun/joidenkin peiliin.

Kouvolan talous ei oikene demari-kepu opeilla. Jos on varaa suojella Kuusankosken betonitolppia sekä tehdä täysin poliittinen kouluverkkopäätös.

Sinä joka silppuat lumpeenlehtiä Sompasella: silppu leviää toisten rantaan tuulen mukana. Tiedätkö, että lumpeet leviävät ympäri järven. Leikkaa lumpeet varsineen ja kerää pois. — Kyllästynyt

Timo Toivonen, sinusta tulisi erinomainen poliitikko ja päätöksentekijä, johtaja isoilla kirjaimilla ja asioiden kuntoon laittaja. Äänestäisin.

Päiväkoteihin palautettava jokaiseen lapsiryhmään päiväkotiapulainen, keittiö- ja siivoushenkilöstön lisäksi. Kasvatusvastuisten työ on läsnäolo.

Yritysten pitää lopettaa henkilötunnusten tarpeeton kerääminen! On typerää kerätä hetuja, jotka voidaan varastaa ja joilla voidaan myöhemnin tehdä rikoksia.

Maa kannattaa pitää kasvipeitteisenä, jotta se ei kuiva aivan poroksi. Esim. pidempi ruohikko suojaa maata kuivumiselta, ja sadevesi imeytyy paremm

Luetuimmat

Kommentoidut