Napakat: Anjalan harjakoneen kuljettajalle 10 pistettä, kiitos!

Taas ollaan Ruotsissa paljon viisaampia. Koronako.

Kyllä oli ahdistava Vuoden lehtikuva. Olisiko pitänyt jättää julkaisematta, kun on muutenkin aika synkät tunnelmat.

Anjalan harjakoneen kuljettajalle 10 pistettä. Todella hienoa jälkeä verrattuna viime vuoteen, nyt reunatkin putsattu. Kiitos!

Kaisa Kossila, olen täysin samaa mieltä kanssasi (KS 24.3.). Vastuutonta ja tyhmää asennetta joillakin yli 70-vuotiailla!

75-vuotias astmaa poteva mummo

Persut, kokoomus ja kristilliset ovat huolissaan suojavarusteiden riittävyydestä. Hallituksessa ollessaan eivät olleet huolestuneita, vaikka varmuusvarastot olivat silloinkin saman kokoiset!

Kestoviihdyttäjä Vappu Pimiä aina kun avaa television. Alkaa kyllästyttää tänäkin aikana.

Hyvä Yle, kiitos erinomaisesta uutisoinnista. Mutta hyljätkää ihmeessä jo se iso sinipunainen viruskuvatus, mikä aina taustalla. Se alkaa jo ärsyttää.

Tämän koronahysterian keskellä tulisi muistaa, että esimerkiksi parturikampaajien toimeentulo on kiinni asiakkaista. Kaikki kampaamot ja muutkin yrittäjät huolehtivat varmasti tarvittavasta desinfiointitasosta. Mitä sitten, kun tämä pandemia on ohi eikä tuttua pieyrittäjää enää olekaan.

Huolestunut

Hesalaiset ovat jo aloittaneet paon maaseudulle mökeilleen. Älkää sairastuttako koko maata, pysykää kotonanne. Vaarannatte mökkipaikkakuntien kauppojen toiminnan myös.

Elävä Kehäkolmosen ulkopuolella

Sitä päivähoidon tarvetta voisi kaupunki kyllä kartoittaa tälläisenä aikana. Lapset ovat jopa kuutena päivänä hoidossa, vaikka isä on kotona!

Eikö televisiosta voisi nyt tulla vanhoja sarjoja, hyviä elokuvia ja muita hyviä ohjelmia lapsillekin. Ei kaikilla ole maksullisia kanavia tai viihdekanavia. Nyt ei tule kun murhamysteerioita ja kadonneita yms. hölöpölyy.

Nimim. Kotona

Ja voisiko lehdessä myös opettaa, kuinka riisut ja käsittelet suumaskia oikein, kun sitä riisut. Muuten maski menettää merkityksen, jos sen väärin poistaa, koska pöpöt maskin pinnalla.

Aseptiikan hoitaja

Joko veropakolaisille "maistuu" suomalainen terveydenhuolto? Toivottavasti tämän epidemian jälkeen ymmärretään, miksi veroja täytyy maksaa! SmL

Kouvolassa kovat arvot: Kiina, Kinno, Kymiring ja Kimolan kanava.Talous kuralla ja sairaalan perusta suolla!

Aseeton Korona-soturi etulinjalta

Mikä olisi tilanne, jos kaikki vastuu olisi yksityisellä sairaanhoidolla, huh huh!

T: Vanhis

THL johtajat on kyllä niin ulkona kaikesta kun olla ja voi. Aivan turha virasto.

Järkyttävä vuoden lehtikuva. Eikös pitäisi olla eläinlääkäri lopettamassa. Ettei vaan ole mennyt eläinrääkkäyksen puolelle.

Hyvä, nyt voi pyytää seurakunnan työntekijöiltä apua, jos tarvii käydä kaupassa tai vaikka vanhus haluaa pienelle ulkolenkille.

TV1:llä 24.3. kansanterv.tiet.prof. ohjeisti: Taloyhtiöiden huoltofirmojen/siistijöiden pitäisi desinfiointiaineella pyyhkiä talon oven kahvat ja hissin nappulat ainakin kerran vrk:ssa ja saunavuorot jättää väliin.

Laittakaa apteekit äkkiä mahdollisuus tilata lääkkeet verkon kautta kotiin.