Napakat: Hautausmaalle vaikka bajamajoja

Olen kahdesti joutunut käymään puskapissalla Kouvolan hautausmaalla. Tosi noloa! WC:t lukossa jouluruuhkassakin. Bajamajat elävien ahdinkoon, pliis.

Hyvä vaan, ettei Kreikkaan saa matkustaa. Ei kiinnosta ajatus Välimeren maista. Meri on on sellanen pakolaisten hautausmaa, että ei houkuta rannoille eikä uimaan mennä.

Hesarissa loistava kirjoitus Risto Ihamuotilalta! "Tienvarret tulisi niittää vasta kukinnan jälkeen". Siis vasta syksyllä! Miksi aina mökkiteiden ihanat kukat niitetty? Kuka käskee! Ajatellaan nyt pörriäisiä!

Toiset johtajat ymmärtävät työhyvinvoinnin ja sen arvon. Toiset eivät.

Kyllä aika monesti isovanhempia ja muita läheisiä saa kiittää, että lapset paikkansa löytävät ja ovat löytäneet. Toivottavasti. Jos vanhempi on pihalla, lapset vielä enemmän. Epävakaa on paha piirre, joka siirtyy seuraavalle sukupolvelle.

Eihän sitä koiraveroa pysty maksamaan, kun ne koirat syö niin kallista hienosti paketoitua ruokaa. Marketin koiranruokahyllyt haisee aika karmealle. Mutta hyvä jos pääkoppa pysyy kondiksessa. Ei tarvitse lääkettä eikä terapiaa. Säästöillä niistä, kyllä sen veron pystyy maksamaan.

Hyvä vastine Aimo Ahdilta lauantain Kouvolan Sanomissa Hannu Hurrille ja Jouni Suniselle. Sivistys, tieto ja lähimmäisen rakkaus kunniaan aina ja varsinkin näinä aikoina. Kiitos.

Loistava Näkökulma KS la 23.5. Sanna Inkinen! Täysin samaa mieltä.

Päämisteri Sanna Marinin asiallinen ja jämäkkä hallituksen johtaminen on oikeiston mielestä "punaista ylimielisyyttä".

Kateus vie kalatkin vedestä!

Jos lehmien kainaloista löytyy kymmeniä punkkeja, niin mitä sitten? Ei ne punkit lehmistä ihmisiin tartu. Punkkien levittämät laidunkuume ja punatauti ovat nykyään käsittääkseni melko harvinaisia.

Nekin nähnyt

Paljonko Kouvola on syytämässä rahaa Leader-toimintaan ja sitä kautta toisarvoisten hankkeitten rahoittamiseen? Todellinen talkoohenki kunniaan. Rahaa tarvitaan elämiseen.