Napakat: Jos vähänkään ajatellaan pitemmän päälle, niin kyllä ainut oikea ratkaisu on uusi teatterirakennus

Nyt sen entinen työministeri (sin.) sanoi: "hallituksessa täytyi tietysti olla lojaali hallituskumppaneille”, jotta hallituspaikka säilyi. – MJ

Mamu-ongelmat määrittyvät rikos-, raiskaus-, sosiaalikulu-sekä työttömyystilastoista. Suomen sosiaaliturva ei ole kansainvälinen ihmisoikeus.

Kuusankoski-talon galleria on todella onnistunutta arkkitehtuuria. Taide tulee kauniisti esiin ja sinne on helppo mennä ja ennen kaikkea ilmaista kävijälle.

Jos perussuomalaiset ottavat yhdenkään loikkarin ja petturin takaisin ennen tai jälkeen vaalien, niin se puolueenne tuho! Järki käteen ja äänestäjien arvostus ykkössijalle!

Pekka Korpivaara, kyllä se Kouvolan kuralle mennyt talous on kokoomuksen syytä. Ehdotankin kuntaliitosten purkamista, jolloin ympäristökunnat pärjäävät kyllä omillaan ilman Kouvolan apua.

Joka öinen korkojen paukuttaja "terrorisoi" taloyhtiössä! Ei vaadi isoa vikaa, kun se on päässä...

Kyllä nyt pitäisi Lääkäriliitonkin, joka on kollektiivina murtanut julkista terveydenhuoltoa jättiyhtiöiden hyväksi, jotakin sanoa! Mitä näkyy peilistä Kati Myllymäki?

Moni ihmettelee, miksi niin paljon terveydenhuollon ammattilaisia on muissa töissä? Johtuisikohan huonosta palkasta, lomarahojen leikkauksista, ym. Arvostusta ei juurikaan työstään saa.

Mikä on inhimillinen ja rahallinen hinta siitä, jos nuoresta tulee kannabiskokeilun jälkeen skitsofreenikko loppuelämäkseen? Nyt joku laskemaan! Valistusta kouluihin!

Suosittelen Kouvolan Vasemmistoliitolle pesäeron tekemistä vihreisiin, arvokas ääneni menee Kotkaan.

Onko Piia Kleimolasta oikein, että me työssä käyvät elätämme työtä karttavat? Sairaat ja vammaiset, perustulo kuuluu heille. Jokainen voi harrastaa, mitä haluaa vapapäivänä.

Juha Sipilä aikaansa edellä. Uskon vastaavankaltaisen uudistuksen olevan joskus totta, mutta aika ei vielä ollut kypsä siihen. Edetään sitten hitaammin askel askeleelta.

On härskeyden huippu, kokoomuksen Pekka Korpivaara PS:n vaalitilaisuudessa jakamassa omaa vaalimateriaaliaan! Vetäkää tästä johtopäätöksiä äänestäjät.

Totta puhut, mitä Euroopassa on tutkittu. Siellä tilanne on kuitenkin täysin eri kuin Suomessa, jonka pinta-alasta lähes 80 prosenttia on metsää. Täällä myös istutetaan uutta tilalle.

Jos vähänkään ajatellaan pitemmän päälle, niin kyllä ainut oikea ratkaisu on uusi teatterirakennus.

Taasko ne narkkarit ja myyjät siirretään norkoilemaan Kuusaan keskustaan. Nuoriso siinä otollisella paikalla myyjille. Ei ymmärrä vanhempi tätä. Syrjässä saisivat neuloja vaihdella.

Mitä sitä Kuusaan ulkoallasta nyt lapsia varten aukaistaisiin. Siinähän säästyy jo "miljoona" kaupungilta ja talous pelastuu.

Nyt voidaan ottaa ministerin palkasta osa pois, kun eivät istu eduskunnan istunnoissa, vaan ovat vaalikiertueella. Näin tehtäisiin tavallisille kansalaisille. 3 000 pois jokaisen ministerin kuukausipalkasta.

Talonmiehet takaisin pitämään kiinteistöistä huolta ja parempaa rakentamista. Ihmetyttää nämä jatkuvat sisäilmaongelmat.

Hermostuttaa uskonnon tyrkyttäjät. Ovella olleet tasaiseen tahtiin. Kotirauhan rikkomista. Jos tarvitsen heitä, otan heihin yhteyttä. Elämäntyö tuo käännyttäminenkin, mutta toimintatapa kyseenalainen.

KooKoo:n johto, miksi ihmeessä tulos tai ulos -käytäntö ei koske heitä?

Pitäisiköhän pääministeri toimittaa tutkimuksiin, kun pään sisältä kuulema kuuluu jotain ääniä? – Pappa

Demarit ja kepu korottivat Kouvolan valtuustossa innolla kokouspalkkioitaan vuosi sitten. Rahoilla olisi palkattu joitakin vanhusten hoitajia. Omat liivit näillä hyväosaisilla tärkein asia.

Muistellaanpa aikaa, jolloin vanhukset hoidettiin omaisten kesken kotona. Nyt valitetaan monasti ihan aiheettomasti. Päästäkää hoitajat tosi töihin niistä usein turhista raportoinneista.