Napakat: Marita Toikka ei tuhoa mitään. Päinvastoin. Yrittää pitää uppoavaa laivaa pinnalla

Valtava myötähäpeä typerien mielipidekirjoitusten vuoksi. Eivätkö ihmiset oikeasti ymmärrä, että kun rahaa ei ole, on karsittava toimintoja. Vihdoin saatiin Marita Toikka, joka oikeasti tekee asialle jotain!

Lopettakaa suosairaalan rakentaminen, koska Kuusaalla on toimiva sairaala. Säästöä tulisi kouluihin, uimahalleihin ynnä muuhun. — Järki hoi!

Syksy pimeä sateineen saapui. Tutustupa, kuinka autoosi kytketään "oikeat" ajovalot.

Tämän kaiken lopettamisen ja sulkemisen vimmassa eiköhän yksintein lopeteta koko Kouvola. — U62

Korian taajama on Kouvolan kaupungin nukkumalähiö-ilman suurempia palveluja, tämän valinnan teitte vuonna 2007.

Marita Toikka ei tuhoa mitään. Päinvastoin. Yrittää pitää uppoavaa laivaa pinnalla.

Sulkekaa Kouvolan vanhin uimahalli. Katto vuotaa. — Vuosikorttilainen

Kaupungin liikunta-avustuksia käytetään pankkipalveluiden maksamiseen? Eikös tuen pitäisi kohdistua lapsien liikuntaharrastuksen tukemiseen?

Marita Toikka taitaa olla ainut järkevä ja fiksu ihminen lukien johtoportaan sekä sekä luottamushenkilöt. Kuunnelkaa nyt ihmeessä häntä

Konsultti palkattu etsimään säästöjä, palkataan myös konsultti selvittämään paljonko säästetään, kun ei palkata konsulttia joka asiaan.

Marita Toikan ym. esiintulosta voi kansankielellä sanoa, että reki meni hevosen edelle. Ei hyvää ennusta politiikan jatkolle.

Toikka ja kumppanit. Olette päättämässä työsuhteita, lakkauttamassa kouluja, liikuntapaikkoja, uimahalleja. Tuleepahan ainakin sitten työttömiä, vähemmän verotuloja, pitkiä koulumatkoja. Laiskempaa nuorisoa luvassa.

Sakot etu- tai takavaloitta ajaville! Täällä ei toimi nykyautojen valosysteemi. On pimeää, sadetta, lumituiskua, kesälläkin pimeitä päiviä! Pimeänä ajellaan vaan! Laki muutokseen!

Kun maailman hiilidioksidipäästöt ensimmäisen kerran laskevat ehkä vuonna 2040 eivätkä joka vuosi vain nouse, niin sitten voi Greta Thunbergille antaa Nobelin.

Korjatkaa 7-pylväs ja rakentakaa Kymin liikenneympyrä kävelysiltamiljoonalla.

Nyt kun matonpesupaikkoja vähennetään, siirtäkää pesualtaat Manskille. Taattu turistinähtävyys!!