Napakat: Ai että on hyvä mieli, kun on pakkanen täynnä kotimaisia itse poimittuja marjoja.

Miksi Kaunisnurmen palvelukeskuksen myynnissä tarvitaan välittäjä? Kaupungilla on kymmeniä virkamiehiä, jotka tuntevat rakennuksen paremmin ja osaavat virkansa puolesta myyntirutiinit. Myyntipalkkio normaalin hinnoittelun mukaan kymppitonneja. Turha kuluerä.

Kulttuurin esityksissä sentään huolehditaan turvaväleistä, toisin kun toisaalla... Eikä se ole mitään "paapomista"

Kulttuurin arvostaja

Harva rikollinen myöntää itse olevansa konna. Niin ei myöntänyt Trafigurakaan, kun Lintinen sitä kysyi. Kuinka kauan Suomen ministerit ja poliitikot ovat noita ...tanan hyväntahtoisia hölmöjä?

Vihreän aatteen keksi Itä-Saksan erittäin tehokas salainen poliisi Stasi tuhoamaan lännen sisältä päin, kun se huomasi, että kommunismi häviää länsijärjestelmälle.

Mummi ehdottaa kouluvalvojaksi pihoille dronet ja koulut kaikki mahdollisimman isoiksi. Säästöä syntyy. Sote kiittää.

Montakohan tartuntaa pesisfinaalissa onnistuitte välinpitämättömyytenne ansiosta saamaan. Katsomo täynnä. 1–2 metrin turvaväli tuntematon käsite. Maskin käyttö olis ollut poikaa. Missä on ihmisten oma vastuu. Eikö järjestäjällä olisi ollut mahdollisuus vaatia maskia naamoille. Toivottavasti näistä kisoista ei seuraa iso itku.

Ei tunnu oikein koronan toinen aalto starttaavan. Nyt lisää isoja tapahtumia, joissa ihmiset eri puolilta Suomea pääsevät kohtaamaan, niin eiköhän se siitä. Kun järjestäjät saavat rahaa ja osallistujat koronan, ovat kaikki tyytyväisiä. Jokainen on saanut jotain. Mennään nyt talous edellä, eikä niuhoteta turhasta.

Raha terveyden edelle. Missä turvavälit KPL? Älkää vältelkö vastuuta! Äly hoi!

Tehdään työelämästä tasa-arvoisempaa ja parannetaan työmarkkinoiden toimivuutta: tasataan työnantajien kesken ns. "viimeisen työnantajan" vastuuta työkyvyttömyyseläkkeistä ja vanhemmuuden kustannuksia.

Posti palvelee: sanomalehdet jaetaan vasta seuraavana päivänä ja paketit tulee automaattiin 30 kilometrin päähän.

Asiakas

Miksi mummot ja papat pitää päästä asumaan keskustaan ja sitten on siellä älämölyä. Valitetaan, kun on älämölyä. Ei aina ymmärrys riitä ymmärtämään.

Äidinkielen opet saavat paremman palkan kuin matikan, kielen, musan, kuviksen opet. Reaali-, köksän ja liikunnan opet saavat vähiten palkkaa. Tähän perustuu myös se, että luokanvalvojuudesta maksetaan eri tavoin. Palkkaan vaikuttaa myös, kuinka paljon on opetusta. Palkka jaetaan 12 kuukauden kesken.

Olen aina luullut että pylly paljaana ja pyyhkimättä ei bussissa saa matkustaa. Näköjään saa ja joka päivä. Muut saa sitten pyykätä.

Linkoaa

Kun katsoo kuvaa Kouvolan pesäpallo-ottelusta niin on selvää että järjestäjille on tärkeämpää rahan tulo kuin ihmisten terveys. Turha selitellä muuta.

Marttakerholaiset/hallitus, tehkää nyt jotain koronan levitessä maassa. Eikö keväällä opittu mitään. Elämän kokemuksesta saattaisi nyt olla apua.

JK

Miksi koronan annetaan levitä? Miksei ohjeita noudateta? Missä jaetut maskit? Liikaa kysymyksiä – turvallisuuspäällikkö, mitä ohjeita annoit pesäpallon järjestäjille?

KPL ja puheenjohtaja! Jokainen näki, että pelissä yli 2 500 katsojaa ja leväperäisesti hoidetut turvallisuuskäytännöt. Nyt vastuuta miehekkäästi.

Opet ovat itse "EGO-loukattuina" aukaisseet valitusvirsikirjansa mediassa.

Urheilu on hieno asia, mutta ei se saa silti mennä terveyden edelle. Nyt heti rajoituksia, ennen kuin ollaan pötköllään koko kansa.

Opettajilla palkallinen ns. kesäkeskeytys työstä. Entäs koulunkäynninohjaajat? Joka ikinen kesä lomautettu tai kesäkeskeytys ilman palkkaa. Lisäksi joka syysloma ja hiihtoloma pakko osallistua loma-ajan koulutuksiin. Että sillais.

Osasin lukea ja kirjoittaa jo ennen kouluun menoa. Samoin oma lapsi. Koulussa turhautuu. Se siitä yksilöllisestä eriyttämisestä!

Hyvä pesisfanit. Nyt joukolla levittämään koronan ilosanomaa Sotkamoon. Turvavälit ja muut säännöt on tehty muille, kuin Koplan faneille. Ei niistä tarvitse välittää. Bussit alle ja matkaan!

Kymsote mokannut pahasti. Näpertelee pikkuasioissa mutta sallii isot urheilun yleisömäärät. Kouvolasta monta varoittavaa esimerkkiä. Kaupungin lopetettava avustus KPL:ltä, joka ei välitä koronaohjeista.

Kouvolan pesäpallostadionilla on noin 2 000 katettua paikkaa. Paikalla olleena ja jälkikäteen kuvia tarkastelleena väitän, että katsomossa oli noin 3 500 ihmistä. Kuka huijaa ja miksi? Seuran puheenjohtajan kommentit käsittämättömiä? Sopupelin hengessä edelleen!

Erinomainen yleisönosastokirjoitus Kymsotesta. Sinne uppoaa Kouvolan rahat, vaikka kuinka kaupunki yrittää sopeuttaa omaa toimintaansa.

Kymi Sinfoniettan konsertti Kuusankoskella ja KPL:n finaaliottelu 20.9. Samat ohjeet, mutta tulkinta täysin erillainen? Kuka vastuussa uusista tartunnoista? Kenelle lasku? Mikä oli todellinen yleisömäärä?

Voi tätä idiotismia. Voiko ihminen olla noin tyhmä. Kyllä taas tyhmyys tiivistyi KPL:n ottelussa kuvista päätellen.

Ikävää mainosta taas Kouvolasta. Iltapäivälehdet pitävät huolen "mainonnasta", Kouvolassa ei koronasta välitetä.

Ai että on hyvä mieli, kun on pakkanen täynnä kotimaisia itse poimittuja marjoja.

Kolmen vuoden kirjanpidon keskiarvo 40,2 tuntia viikossa. Pahimmillaan 50–60h/vko, joskus syyskuussa joku 26h/vko. Välkät menee Wilmassa, valvonnoissa, palavereissa, pikasyödessä. 0-–2 taukoa ehtii pitää päivässä. Sinulla lakisääteiset?

Ope

Minkähän asian Kumpu olisi hoitanut. Esimerkiksi lääkejakelussa ministeriö antoi monesti ohjeet. Muut ne tajusi, mutta ei Kumpu.

Kymsote voisi kertoa tarkemmin, oliko tartunta B1- vai B2-katsomossa? Olin B2-katsomossa, jossa turvavälit olivat erittäin riittävät, koska katsojia oli katsomossa todella vähän. En käynyt tauolla missään enkä ollut kontaktissa kehenkään. Pakkoko on koko porukkaa pitää varpaillaan? Enemmän altistumista saan ruokakaupassa kuin ottelussa.

Todella ylimielisiä kommentteja Koplan johdolta omista laiminlyönneistään turvajärjestelyissä. Niin makaa kuin petaa. Hävetkää.