Napakat: Samaa mieltä kotimaisista tomaateista, ei makua eikä tuoksua!

Oikein lehdessä uutinen. Verlassa baarimyynti messujen aikana moninkertaistunut. Vieraat kyytiin, suljettu oli, kun löydettiin viidakon keskeltä. Onko ollut avoinna koko kesänä?

Kesän ajan pieni kyyhkysparvi tepasteli pihallamme ilonamme, nyt nälkäinen naapurimme pistää ne yksitellen pataan. Kohta alkaa sorsajahti pimeällä...

Jos isin tai äidin luona asutaan tappiin saakka, kenessä vikaa. Niissä kaikissa. Outoa? On.

Burkhat kieltoon heti! Naamat Suomessa näkyviin. Maassa maan tavalla tai kotiin. Lapset pelkäävät.

Lyhyessä ajassa jo toinen tosi huono kokemus, miten huonoa asiakas- tai muuta palvelua Kouvolan puolella asuva saa Kuusankoskelta.

Sodissa köyhtynyt Suomi nousi parhaaksi metsäosaamisella. Ryteikköön aukko, istutus. Samoin pilalle hakatulle metsälle. Osaamattomat vaietkaa.

Kuinka vaikeaa on tajuta että, Kuusankosken urheilukentän vieressä olevalle kuntopolulle eivät kuulu mopot, skootterit eivätkä myöskään maastopyörät! Siellä on jopa kaksi, ajoneuvolla ajo kielletty -merkkiä.

Ylen Kymenlaakson radion ohjelmat ovat huonontuneet. Heti, kun miestoimittajat ovat äänessä, niin puhutaan moottoriurheilusta, armeijamuistoista, alkoholista jne. Kuukaudesta toiseen samaa.

Asuntomessuilla 1983 Kuusaalla oli asuntomessut.fi-sivun mukaan 121 000 kävijää eli enemmän kuin nyt Korialla.

Samaa mieltä kotimaisista tomaateista, ei makua eikä tuoksua! En osta. Missä vika?

Kiitos Mikä?-teatterille mahtavasta esityksestä. Nenäliinaa tarvittiin. Käykää ihmiset katsomassa!

Myös taustamusiikin volyymia alemmaksi Tykkimäen saunalla. Saunominen ja musiikki eivät kuulu yhteen.

Esimerkki lääkäripalvelun tasosta Kouvolassa. Lääkäriajalla soittaa ilmeisesti venäläissyntyinen naislääkäri, jonka puheesta en täysin saanut selvään. Hänen antamansa hoito-ohjeet olivat mielestäni väärät.

Kotona joutuu jo nyt asumaan liian huonokuntoisia. Kotihoito kävi äitini luona päivällä viisi kertaa, mutta illan ja aamun välillä sattunut vahinko vei äitini hautaan.

Ummeljoella on myös todella monta taloutta, joiden jätevesiä johdetaan pelloille. Milloin sivistys ja lainvalvonta ulottuisi tänne asti? — Maalle muuttanut

Tyhmä kysymys: "Nyt kun terveysasemia uhkaa lopetus Elimäellä, olisiko järkeä yhdistää terveysaseman ja kouluterveydenhuollon palvelut? — Ilkka

Yhtä moni on sitä mieltä, että esiintyjät ovat olleet kiva lisä tässä kesällä. Valitse sinä saunomiseen sellainen päivä, kun ei ole musiikkia. Helppoa. Kaikesta sitä voi mielensä pahoittaa.

Koettakaa nyt kyläpoliitikot hitossa käsittää, että ei joka kylässä voi olla kaikkia palveluja. Ja sen, että teidät on valittu hoitamaan Kouvolan asioita eikä pelkästään oman kylän.