Napakat: On älyttömyyden huippu, kun joudumme maksamaan verosta veroa

Uusi suohon rakennettava sairaala ei kestä vanhan lumenkaatopaikan kuormitusta. Kestääkö Savonradan perustus?

Hallituksen puheenjohtaja pitää Anjalankosken, ei koko Kouvolan, puolta. Esimerkiksi kouluverkkopäätös näytti sen räikeästi. – Vaihtoon!

Kyllä Harri Helmisen pitäisi osata nyt ihan itse tehdä ainoa oikea päätös –poistua takavasemmalle.

Vanhat hönöt luottamusjohdossa käärii fyrkat omiin taskuihin tai kotikaduilleen. Herätkää muut!

"Syntyvyys on romahtanut muutamassa vuodessa" ja "abortit lisääntyneet". Miten tämä pitäisi ymmärtää?

Miksi jotkut kasvattavat jotain koirasusia? Mihin tarkoitukseen niitä käytetään? Kiinalaiset varmaan söisivät, mutta suomalaiset? Tai mistä sen tietää?

Ei kannata äänestää 4/2021 enää noita: "mikset itse ala valtuutetuksi" tai "muuttakaa pois" -hokijoita, ongelmanratkaisutaito huipussaan?

Meidän pitäisi kohdistaa voimavaramme ihmisten henkisten tarpeiden täyttämiseen. Tällä hetkellä fokusoimme aivan liikaa materiaalisten tarpeiden ylitäyttämiseen ja lisätarpeiden luomiseen.

Jääprinsessa ja sukupuolittuminen. Siinä vihervasemmiston hallituskauden avainsanoja. Yllin kyllin jatkuvaan mielensä pahoittamiseen. Muusta viis.

Kyllä on törkeää, että lapsien kustannuksella säästetään. Irtisanokaa nyt sieltä kaupungilta niitä riitelijöitä hallinnosta, sekä esimiehiä ja -naisia. Ei joka paikassa tarvitse pomoa olla.

Kiinteistövero? On älyttömyyden huippu, kun joudumme maksamaan verosta veroa. Energiaverosta arvonlisäveroa.

Kyllä ovat karmeassa kunnossa Valtarin vessat. Monenlaista roinaa lattialla, seinät ja lattia järkyn likaisia, ei vessapaperia, ei edes sille telinettä! Kenelle puhtaanapito kuuluu?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut