Napakat: On vanhempien vastuu kasvattaa lapset hyvin

Sääliksi käy vihreiden pioneereja, kun katsoo, miten tämä nykyinen väki häpäisee heidän aloittamaansa työtä.

Miksi olette kateellisia vammaisille? Maksamme kyllä joka asiasta. Olisin mieluummin terve eläkeläinen kuin sairas vammainen.

Ei rehtori ole yksin vastuussa kiusaamisesta. On vanhempien vastuu kasvattaa lapset hyvin. Koulussa toki kasvatetaan, mutta perusta luodaan kotona.

Kesälukemiseksi suosittelen Mikko Paunion kirjaa Vihreä valhe. Antoi ajateltavaa, tutkittuakin.

Meidän pitkään autiona ollessa pihakiikussa on taas elämää! Puiston telebaari on nääs evakossa sähkökaapelityömaan vuoksi. Nyt on ns.voita kahden puolen katsella.

Ei tosiaan kannata olla kateellinen vammaisille. Jotkut vanhukset eivät osaa kuin valittaa, vaikka pärjäävät siinä missä muutkin.– Autistisen, epilepsiaa sairastavan pojan yksinhuoltajaäiti

Vanhemmat ovat huolissaan koulukiusaamisesta ja vastuu siirretään mielellään kokonaan koululle. Kyllä se ensisijainen vastuu on aina vanhemmilla, tuleeko lapsesta kiusaaja. Esimerkin voima.

Rikoksen silminnäkijät eivät ilmoittaudu, koska voivat joutua todistajaksi oikeudenkäyntiin. Siitä ei käsittääkseni voi kieltäytyä kuin joissain tapauksissa, kuten terveydellisistä syistä!

Vuoden odotus silmätautien kontrolliin Kotkaan. Päättäjät, oikeinko? – Potilas

Alakylän reitillä tyhjiä energiageelipusseja, tyhjiä juomapulloja, pellon reunat täynnä alumiinitölkkejä eläinten rehuksi. Autot pysäköity mihin sattuu.

Luetuimmat