Napakat: Hirviaita on halpa, vaikka kaikki Kymenlaakson isommat tiet aidattaisiin

Fiksu ihminen pitää maskia säädystä tai väristä huolimatta.

Johtavat virkamiehet on saatava uusittua ensin. Eihän päälliköt voi ottaa itseään osaavampia alaisia. Tämä koettu!

Muutosta odotellen

Laput silmillä kulkevilla kotkalaisilla paaperoilla on jäänyt väliin Savon suunta rantaradan vouhkauksessa. Parempi olisi keskittyä vain Suomenlahden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Muuten olette kuin kala kuivalla maalla.

Kiinalaisten sanallinen hyökkäys Ruotsia kohtaan 5G-asiassa pitäisi olla varoittava esimerkki kaikille maille Kiinan nykyisestä kolonialistisen ylivoiman tavoittelusta. Ne, jotka eivät halua asiaa ymmärtää, tuskin ymmärtävät muutenkaan mistään mitään.

Urheilutapahtumiin ei yleisöä, ei perhejuhlia yms. Mitä tekee Kotka, järjestää urheiluhallissa Ruonalassa Suomen Suurmarkkinat. Kaikki sankoin joukoin mukaan!

Nyt olisi viisainta sulkea Kouvolan koulut ensi viikoksi. Vältytään tartunnoilta ja selvitetään syysloman altistumiset. Ei jälkiviisastelua enää!

Jotka eivät käytä maskia, pitävät niitä rumina, turhina kapistuksina. He, jotka käyttävät, pitävät ilman maskia kulkevia itsekkäinä, välinpitämättöminä. Niin tai näin, annetaan jokaisen itse valita ilman mölisemistä.

Sinulle Junttien juntti: luuletko maksavasi täyden hinnan leffalipuista tai peleistä? Niidenkin taustalta löytyy erilaista yhteistä tukea ja hyvä niin! Rauhoitu jo ja nauti peleistä ym. ja anna muidenkin nauttia.

Hirviaita: huomio! Yksi 5-henkinen perhe. Isä tai äiti vammautuu pahoin tai menehtyy. Tiedätkö paljonko me maksamme? Hirviaita on halpa, vaikka kaikki Kymenlaakson isommat tiet aidattaisiin. Hirviaita säästää koko Suomen maassa satoja miljoonia. Asiaa ei aina päättäjät ymmärrä kun ajatellaan katujen kivetyksiä ja silmäniloja keskustan asukkaille.

Napakoissa joku syytti KS:n lukijaa kulttuurin viholliseksi, kun tämä ei halua, että Kouvola rahoittaa vieraalla paikkakunnalla kotipaikan omaavan orkesterin toimintaa, oman paikkakunnan kulttuuriin kustannuksella. Mikä siinä on kulttuurivihamielisyyttä?

Luetuimmat