Napakat: Hyvät vanhusten omaiset, käykää niitä läheisiänne katsomassa vanhusten kodeissa!

No nythän olikin mielipidepalstalla aivan uudenlainen näkemys: että sellutehdas puhdistaa vesistöjä. Jännä.

Nimettömälle luottamushenkilölle: Lääkärihelikopterin sijoittaminen Lappeenrantaan ei ole toiveeni. Kannanottoni perustuu realismiin, jonka myös minua fiksummat ovat vahvistaneet.

Tuotantoeläinten, kuten kanojen pito taajama-alueella lisää hiiri- ja rottakantaa. Kuka valvoo jätösten hävitystä, rakennusvalvontako, kun on suostumuksen toimintaan hyväksynyt?

Haluavatko iittiläiset olla Suomen ympäristövastaisin kunta: tervetuloa moottoriurheilu ja kymmenet tuhannet lentoturistit, ei tuulivoimalle.

Hyvät vanhusten omaiset, käykää niitä läheisiänne katsomassa vanhusten kodeissa! Mummoja ja pappoja ei saa unohtaa. Niin kiire ei ihmisellä ole. — Sarppa

Läpinäkyvää kaksinaismoraalia opettajilta. Ei lomautusta lomilla, vaikka palkka juoksee 12 kuukautta vuodessa.

Lämmin kiitos kaikille, jotka autoitte minua tapaninpäivänä Tornionmäen S-marketin edessä kaatuessani portaissa ja karanneen koirani kiinnisaamisessa.

Onpas meille opettajille kateellisia henkilöitä todella paljon. Minä hyväksyn kyllä lomautuksen, mutta en vapaajaksoni aikana. Tekeekö se minusta jonkun silmissä yli-ihmisen? — 25 vuotta virkavuosia takana

Tuomarit ratkovat nykyään ihan liikaa tiukkoja matseja sm-liigassa luokattomilla vihellyksillään. Luokattomilla. Tuomarit vastuuseen ja lehdistötilaisuuteen kommentoimaan, niin voisi tulla järkeä vihellyksiin.

Voisiko joku vaikka tilannehuoneesta oikeasti selvittää, miten muka Ilveksen 1-1 tasoitus ei ollut maalivahdin häirintää, todella selkeä tapaus. Tilannehuonekin johonkin vastuuseen hölmöilyistään. — Fani

Kyllä, takuueläke on Ilkka Taipaleen aikaansaannos ja itse sopeutumisrahaa nostava Kuusaan Lindström leikkasi aktiivimallilla työkyvyttömiltä ja sairailta.

Samalla 150 euron ilotulitekassin hinnalla ja parin sekunnin ilolla isät viekää perhe vaikka kylpylävesipuistoon. Riemua koko päiväksi ja hampparit päälle. Naapurin koira- ja hevosomistajatkin ovat tyytyväisiä.

Pormestariko Kouvolaan? Nykyisistä pyrkyreistä ei kelpaa kukaan. On kyvykkäitä, mutta ei halukkaita ja halukkaita, mutta ei kyvykkäitä. Pelkään diktatuuria. — Spectator

KS:n netissä vastauksena siihen, että opet valittavat lomautuksista oppilaiden vuoksi: "Kyllä oppilaat ennenkin pärjäsi. Ja onhan sijaisopettajia." Päivän paras nauru!

Pääsarjan pesäpallon talven SM-sarjan ottelut pelattu aina Kouvolan ulkopuolella. Tervetuloa jalkapallo mukaan säästötalkoisiin.

Toivon, että kaikki Kouvolan opettajat perheineen ymmärtävät jättää tämän käpykylän, joka ei arvosta oppimista ja koulutusta!

Kyllä kelpaa kinkkua sulatella Valkealan laduilla. Vesisateista huolimatta baanat kunnossa. Suuri kiitos tekijöille!