Napakat: Kyllä jonkun täytyy näistä suhmuroinneista kirjoittaa, kun muuten ei vastauksia saa

Kyllä jonkun täytyy näistä suhmuroinneista kirjoittaa, kun muuten ei vastauksia saa. Ei se kaikkien mieleen ole, kun oma etu kysymyksessä.

Virkavaltaa ennätysvähän Meripäivillä? Kuinkahan moni joutui tahtomattaan ns. ”rikastuttajien” kohteeksi? Väärää säästöä suomalaisten turvallisuudesta massatapahtumissa!

On tosiaan aikoihin eletty, kun koirat menevät lapsien ja vanhusten edelle! Koirista pidetään parempaa huolta kuin ihmisistä!

Loistava mielipidekirjoitus Jani Hellbergiltä (KS 28.7.) ilmastonmuutoksesta. Puhuit täyttä asiaa! Ilmastonmuutoksen myötä moni asia tulee muuttumaan.

Huhtikuussa tehdyssä rataselvityksessä todettiin mm. ettei itärata ole kustannus- hyötysuhteessa järkevä ratkaisu. Vieläkö sitä pitää vatvoa?

Tähteessä punaruskea katti syö siilien ruuat ja merkkailee talon sokkelit jne. Nyt on mitta täysi!

Naukiontielle avattu ilmeisesti jäteasema/kaatopaikka, kun erästä pihapiiriä katsoo. — Rakennusvalvoja

Korian junaseisakkeen parkkipaikalle pääsy on estetty osittaisella puomilla ja yksityisellä vartijalla. Luvalla pääsee junalle! Hyvä Kouvola!

Kuusaanniementien ja Väkkärän väliin tarvitaan kunnon meluvalli, nykyinen liian matala! — Meluun ja käryyn kyllästynyt

Kiitos metsäprofessori Lähde. Olette järjen ääni metsäluonnon ryöstöhakkuiden aikakaudella.

Kuvitelkaapa, jos al-Taeen ”temput” olisi tehnyt Halla-aho. Mikä sirkus olisikaan menossa mediassa. Nyt, hui hai, ymmärrystä riittää yli puoluerajojen, antaa olla. Unohdetaan.

Luetuimmat

Kommentoidut